Спорт

Калуські легкоатлети привезли медалі із Києва

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності пройшли всеукраїнські змагання серед ДЮСШ та СДЮШОР з двоборств та п’ятиборства в приміщенні. Їх учасниками були юнаки та дівчата 2000-2002 років народження з різних областей України, пише sport.if.ua

2015_03_21-22_1[1]

Досить успішною виявилась поїздка до Києва на всеукраїнські змагання чотирьох юних вихованців калуських тренерів з легкої атлетики Миколи Шевчука і Марти Ханенків. Троє з них повернулися зі столиці України з медалями.

У двоборстві (бігові на 400 і 800 метрів) серед юнаків бронзовим призером всеукраїнських змагань став учень 9 класу Кропивницької ЗОШ І-ІІ ступенів Тарас Шинкар, який представляв СДЮШОР Крайової ради ФСТ “Україна”. Цей вихованець Миколи Шевчука був четвертим у забігу на 400 м (56,43 сек.) та третім на 800-метровій дистанції (2 хв.12,89 сек.), набравши в підсумку 1108 очок.

Вихованці ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради Валентина Хемич (7 клас, Студінківська ЗОШ І-ІІІ ст.) і Вікторя Жильцова (7 клас, Калуська ЗОШ №4), з якими займаються тренери Микола Шевчук і Марта Ханенків, відзначилися у двоборстві (бігові на 800 і 1500 метрів) серед дівчат. Валентина виборола срібну медаль, а Вікторія стала бронзовою призеркою всеукраїнських змагань. Причому обидві дівчини поліпшили свої особисті рекорди в забігах як на 800 м, так і 1500 м.

На коротших дистанціях (бігові на 200 і 400 метрів) ДЮСШ управління освіти Калуської міськради представляла учениця 7 класу СЗОШ №2 Анна Вінницька. Її результат у двоборстві – 9 місце. Але треба сказати, що Анна, яка теж займається у тренерів Миколи Шевчука та Марти Ханенків, була однією з наймолодших серед 24 учасниць змагань. 29 липня їй виповниться тільки 13 років.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.