Спорт

Калуські хокеїсти – бронзові призери міжнародного турніру

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Луцьку організували та провели вже п’ятий традиційний дитячий турнір з хокею “Соколята”, присвячений пам’яті відомого волинського співака та композитора В’ячеслава Хурсенка, пише sport.if.ua

Цьогоріч змагання відбувались за підтримки Фонду Ігоря Палиці “Новий Луцьк” і вперше отримав статус міжнародного, адже у змаганнях брала участь і молдавська команда “Аквіла”.

Крім гостей з Кишинева та місцевої “Спарти”, в Луцьку змагалися за призи турніру київська “Крижинка”, вінницькі “Піраньї” і калуські “Білі ведмеді”. До речі, для калуської дитячої хокейної команди цьогорічний турнір “Соколята” вже був четвертим за ліком. У попередні рази вона двічі ставала його срібним призером (2011 і 2014 рр.) та одного разу здобула “бронзу” (2013 р.).

Привезли “Білі ведмеді” медалі з Луцька і тепер. Щоправда, як зізнався тренер команди Андрій Куць, суперники дуже серйозно підготувалися до міжнародного турніру. До того ж рівень всіх українських команд, з якими калуським хокеїстам доводилося зустрічатися минулого року, помітно підвищився.

“Цього разу мої підопічні (а це хлопчики 2002-2003 рр. народження) стартували на турнірі “Соколята” невдало, – говорить Куць. – У перший день змагань “Білі ведмеді” програли і київській “Крижинці” (3:7), і луцькій “Спарті” (3:9). А ці команди, як я не помилився, стали фаворитами змагань. Однак другого змагального дня “Білі ведмеді” здобули дві перемоги, обігравши команду “Піраньї” з рахунком 5:3 і кишинівську “Аквілу” з рахунком 8:1. У підсумку мої вихованці набрали 6 очок, що дозволило їм посісти третє місце”.
На три очки більше, ніж у “Білих ведмедів”, виявилось у доробку “Спарти” і “Крижинки”. Тому лише за кращими показниками, здобутими у чотирьох матчах, переможцем міжнародного турніру “Соколята” було визнано луцьку команду.

За третє місце команда “Білі ведмеді” отримала від організаторів турніру медалі, кубок і торт. А також вони відзначили спеціальним призом гравця калуської команди Богдана Мазура, якого визнали кращим захисником турніру.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.