Спорт

Калуські борці виступатимуть на Європейських іграх

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 12 по 28 червня в столиці Азербайджану – Баку триватимуть перші в історії Європейські ігри, на яких Україну представлятимуть 243 спортсмени, повідомляє Галичина спортивна.

За офіційними даними, на цих престижних змаганнях виступатимуть понад шість тисяч спортсменів з 50 країн, які розіграють 253 комплекти нагород у 20 видах спорту (16 олімпійських і 4 неолімпійських). Намагатимуться привезти з Європейських ігор медалі й вихованці калуської школи вільної боротьби – майстер спорту України міжнародного класу Андрій Квятковський і майстер спорту України, срібна призерка молодіжного чемпіонату світу-2014, бронзова призерка Універсіади-2015 Тетяна Кіт. Цього тижня вони у складі чоловічої та жіночої національної збірної України з вільної боротьби відправилися в Баку.

На Європейських іграх Андрій Квятковський виступатиме у ваговій категорії до 65 кг, а Тетяна Кіт представлятиме Україну у ваговій категорії до 55 кг. Тетяна вже наступного понеділка, 15 червня, вийде на бакинський борцівський килим, а для Андрія змагальним днем стане 17 червня.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.