Люди Спорт

Калушанин Назарій Левицький виборов ще одне золото на Дефлімпійських іграх у Бразилії

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У понеділок, 9 травня, калушанин Назарій Левицький виборов золоту медаль зі спортивного орієнтування на Дефлімпійських іграх, які проходять у Бразилії.

Про це повідомили у міністерстві молоді та спорту України, пише Репортер.

На сьомий день змагань на XXIV літній Дефлімпіаді, що триває у місті Кашіас-ду-Сул (Бразилія) українська збірна завоювала 13 нагород – 8 золотих, 1 срібну та 4 бронзові.

Золоті медалі для України вибороли: Єлисавета Топчанюк (велоспорт, критеріум), Назар Левицький, Ганна Федосєєва (спортивне орієнтування, змішана естафета), Олексій Лазебник, Інна Афонченко (стрільба кульова, 10 м пневматичний пістолет, мікст), Наталія Урсуленко (легка атлетика, штовхання ядра), Максим Овчаренко, Роксолана Будник (настільний теніс, змішана команда), Ірина Терещенко (плавання, 100 м брасом), Дмитро Руденко, Сергій Драч, Соломія Купріч, Крістіна Кіняйкіна (легка атлетика, змішана естафета 4х400 м) та плавці Артем Карниш, Іван Зіненко, Максим Дудник, Владислав Адамович в естафеті 4х200 м вільним стилем.

Нагадаємо, що перше золото спортсмен з Прикарпаття виграв 6 травня. Назарій має шанси виграти ще медалі, адже 12 травня змагатиметеся на довгій дистанції, а також візьме участь у командній естафеті серед чоловіків, яка запланована на 14 травня.

У підсумку національна дефлімпійська збірна команда України виборола 39 золотих, 16 срібних та 22 бронзових, у сумі – 77 медалей. Збірна України продовжує йти одноосібним лідером на літній Дефлімпіаді-2021.

Змагання триватимуть до 15 травня.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.