Спорт

Калушанки стали чемпіонами області з дзюдо

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Надвірнянський спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву профкому ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття» відбувся чемпіонат області з дзюдо серед юнаків і дівчат 1998-2000 років народження та молодших, пишуть Вікна.

IMG_2829[1]

У молодших взяли участь команди з Тисмениці, Косова, Космача, Надвірної, Коломиї, Рогатина, Рожнятова, Перегінська, Івано-Франківська та Калуша.

Понад 150 спорстменів виборювали право на участь у чемпіонаті України, який проходитиме у Черкасах. Тож після урочистостей на татамі розгорнулася безкомпромісна боротьба за звання найсильніших.

Чудову технічну та фізичну підготовку і бійцівські моральні якості продемонстрували у своїх вагових категоріях 57 і 63 кг Іванка Гнатюк та Віта Заярнюк, які стали чемпіонами області.

Другу сходинку п’єдесталу пошани у своїх вагових категоріях посіли також калушани Максим Токар і Максим Тимчишин.

Треті місця у своїх вагових категоріях після напруженої боротьби вибороли теж вихованці ДЮСШ «Сокіл» Олена Кацедан, Катерина Шеремета, Тетяна Заярнюк, Марія Борисенко, Святослав Зубаль, Остап Капацій, Максим Царевич, Євген Глушко, Артур Свирид, Роман Кучер, Тарас Федишин і Максим Турій.

Непогані результати показали у своїх вагових категоріях Олег Христонько, Тарас Лукіянчук, Роман Коцар та Маріанна Савчук, які зайняли 5-7 місця, поступившись більш досвідченим дзюдоїстам.

Переможців та призерів змагань нагородили грамотами відділення Національного Олімпійського Комітету України в Івано-Франківській області.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.