Спорт Фото

Іванофранківці здобули медалі на чемпіонаті світу з кікбоксингу WAKO (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 22 по 28 листопада в столиці Ірландії Дубліні відбувся Чемпіонат світу з кікбоксингу WAKO серед дорослих у розділах лайт-контакт, пойнт-файтинг, фул-контакт і музичні форми. У змаганнях взяли участь 848 спортсменів з 94-х країн світу. У складі збірної команди України до Ірландії вирушили четверо франківчан, повідомляє sport.if.ua.

kickboxing_wako1

Артем Белов виступав у ваговій категорії -89 кг. У першому поєдинку він переміг болгарина Кіріла Петрова 3-0, у другому – здолав ірландця Сімона Форда 3-0, а у півфіналі виявився сильнішим за п’ятиразового чемпіона світу з Угорщини Золтана Данксо 3-0. У фіналі у рівній боротьбі Артем Белов поступився росіянину Ельдару Гобасову з рахунком 2-1, та здобув срібну медаль Чемпіонату світу WAKO.

Нікіта Орлов змагався у ваговій категорії -69 кг. У першому поєдинку він виявився сильнішим за грека Морко Константіноса 3-0, який у попередньому поєдинку переміг корейця Дух Кіма. У другому протистоянні Нікіта Орлов переміг австралійця Річе Лабоура 3-0, а у півфіналі програв італійцю Джержіану Чімпіану та здобув бронзову медаль Чемпіонату світу WAKO.

kickboxing_wako2

Данило Демчишин змагався у ваговій категорії -74 кг. У першому поєдинку Данило впевннно переміг француза Ліскана Тібаулта 3-0, а другий поєдинок не зміг завершити через травму і програв росіянину Шамілю Хежу, багаторазовому чемпіону світу в фул і лайт-контакті, чемпіону Росії з боксу, який в результаті здобув чемпіонство ще й у Дубліні.

kickboxing_wako3

Іван Грищук виступав у ваговій категорії -79 кг. У першому двобої Іван впевненно переміг з рахунком 3-0 бельгійця Ван Волвеаера Баса, а в другому поступився німцю, дворазовому чемпіону світу з таеквон-до ІТФ Коліну Адольфсу і також залишився без медалі.

Загалом збірна команда України здобула 4 срібні та 3 бронзові нагороди і посіла 14 загальнокомандне місце серед 94 країн світу.

kickboxing_wako4

Усі наші спортсмени тренуються під керівництвом заслуженного тренера України та тренера збірної команди України Олега Солов’я, а також заслуженного майстра спорту України Катерини Соловей та представляють ДЮСШ №1 ФСТ “Україна”.

Зазначимо, що версія кікбоксингу WAKO є членом міжнародного антидопінгового комітету WADA, членом SPORTACCORD. Тільки ця версія включена до програми Всесвітніх Ігор які відбудуться в 2016 році в Польщі і Всесвітніх Ігор єдиноборств (SPORT COMBAT GAMES), які відбудуться в 2017 році в Перу.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.