Спорт Фото

Івано-франківські кікбоксери готуються до чемпіонату світу (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Спортсмени з Івано-Франківська й Надвірної готуються до чемпіонату світу з кікбоксингу в Іспанії. Шестеро прикарпатських бійців після блискучого виступу на Кубку України включені до збірної України на престижний світовий старт.

forum01

До теми. Збірна Івано-Франківщини блискуче виступила на Кубку України з кікбоксингу в Павлограді

forum02

У суботу, 17 жовтня, в спортивному клубі “Форум” відбулося відкрите тренування кікбоксерів. У збірній України нині перебувають багаторазовий чемпіон України, триразовий чемпіон світу Іван Грушка; Ярослав Репньовський, який є володаремтрьох золотих медалей чемпіонату світу; призер чемпіонату світу переможець Кубка України Назар Боднарчук. Лідером дорослої збірної України є багаторазовий чемпіон світу й України Віталій Мерінов. Членами молодіжної збірної є переможець цьогорічного чемпіонату України Олександр Фокшек та Олег Стефурин, чемпіон України.

forum03

Хлопців до змагань готують заслужений тренер України Володимир Вострецов разом із тренером Романом Федівим.

forum04

“Кікбоксинг виховує в людини якостісправжнього чоловіка, які дуже необхідні сьогодні в Україні, — говорить Володимир Вострецов. — Це і сила, і характер, і воля до перемога, і терплячість. Молодому поколінню це дуже необхідно”.

forum05

За словами Вострецова, сьогодні спортсмени гостро потребують фінансової допомоги для повноцінних тренувань, харчування, виїздів на змагання, зокрема на чемпіонат світу до Іспанії. Тому у “Форумі” радо приймуть тих, кому не байдужа доля українського спорту.

forum06

“Спочатку я тренувався у Надвірній у СДЮШОР “Едельвейс” під керівництвом тренера Тараса Вінтоняка, — розповідає Іван Грушка. — Останніми роками займаюся у Володимира Вострецова, якому дуже вдячний. Щороку в нас виникають питання, де знайти кошти, щоб поїхати на чемпіонати України та світу. Тренер шукає людей, які допоможуть. Дуже дякую Володимиру Полатайку, який допоміг мені поїхати на чемпіонат світу минулого року. Хочеться підтримки з боку держави, бо наразі її немає. Як би спортсмен не хотів тренуватися, але якщо у нього немає екіпіровки, харчування, грошей на виїзди, то йому дуже важко”.

“Наша команда виїжджає на чемпіонат світу вже шостий раз, — каже президент обласної федерації кікбоксингу Ярослав Недоляк. — Це звитяжні змагання. І щоразу ми привозимо повний комплект нагород — золото, срібло і бронзу. Завдячуючи спонсорам, небайдужим людям, ми продовжуємо жити, тренуватися й здобувати нагороди для України”.

forum07

forum08

forum09

forum10

forum11

forum12

forum13

forum14

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.