Світ Спорт

Івано-Франківськ готується до волейбольного мегашоу (ПРОГРАМА)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

11-13 травня в Івано-Франківську відбудеться великий міжнародний турнір за участі національної чоловічої збірної України та юніорської команди U-21.

На фото: Національна збірна України з волейболу

Франківськ обрали недаремно, адже тут є всі умови підготовки команди – для тренування, проживання та відновлення, причому всі об’єкти розташовані компактно, каже Андрій Льопа, голова директорату Федерації волейболу України (ФВУ) .

Поселилася збірна в готелі «Фонтуш», на вулиці Чорновола. За шість хвилин пішки від нього розташований тренажерний зал, в якому займаються волейболісти. Також спортсмени вже тренуються в манежі коледжу фізичного виховання – за оцінками фахівців, це найкращий зал у Західній Україні, а то й в Україні загалом.

У майбутньому турнірі на Кубок міського голови Руслана Марцінківа, крім двох українських збірних, гратимуть команди Білорусі та Латвії, які пізніше теж візьмуть участь у відборі на чемпіонат світу-2018.

Молодіжна збірна вже 18-20 травня боротиметься у Сербії за єдину путівку на світову першість, і турнір на Прикарпатті для неї – найкращий спаринг. Національна команда із Івано-Франківська поїде до Франції, в Ліон, де пройде відбірковий турнір чемпіонату світу.

Загалом міжнародні змагання з волейболу – це велика подія для міста та області, адже, за словами президента ФВУ Михайла Мельника, такі турніри серед національних чоловічих збірних в Україні не проводилися вже давно.

Розклад ігор:              

11 травня
14:00 – Латвія – УКРАЇНА U-21
17:00 – УКРАЇНА – Білорусь

12 травня
13:00 – Латвія – Білорусь
15:00 – УКРАЇНА – УКРАЇНА U-21

13 травня
14:00 – Білорусь – УКРАЇНА U-21
16:30 – УКРАЇНА – ЛАТВІЯ

Трансляції поєдинків дивіться на офіційному каналі ФВУ або на телеканалах XСпорт та Спорт.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.