Спорт

І знову бразильці

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Івано-франківський «Ураган» знову вдався до послуг бразильських легіонерів. У четвер, 20 грудня, клуб підписав контракти з двома заокеанськими новачками. Новобранцями стали 21‑річний Джонатан Бруно Сантьяго, більше відомий як Морено, та Луїз Негао, якому наступного тижня виповниться 31 рік.

З Негао співпраця розрахована до завершення сезону з можливим продовженням. Для нього це не перший європейський досвід. Раніше він грав в Іспанії, Росії, Грузії, а разом із знаменитим португальцем Рікардіньо став чемпіоном Японії.

Морено підписав контракт одразу на три роки. Не дивлячись на свій молодий вік, він встиг пограти у провідних клубах бразильської Ліги Футзалу, а також виступав в Ірані та Кувейті.

Як повідомляє прес-служба клубу, офіційний дебют легіонерів у складі івано-франківського клубу відбудеться вже після Нового року. Саме тоді футболістів дозаявлять для виступів в чемпіонаті Екстра-ліги.

Тим часом

«Ураган» зазнав поразки у важливому матчі з «Локомотивом». Долю гри вирішив єдиний гол Дмитра Каменка у другому таймі.

Тепер «Локомотив» з одним матчем у запасі випереджає «Ураган» на три очки. Іванофранківці на четвертому місці. Щоправда, від лідера Екстра-ліги, львівської «Енергії», нашу команду відділяє не так багато — всього чотири пункти. Якраз з львів’янами «Ураган» проведе свій наступний матч. Гра відбудеться 10 січня 2013 року.

Директор «Урагану» Олег Ковальський (зліва) та президент клубу Олександр Бубен разом з Негао (в центрі зліва) та Морено

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.