Спорт

Хорватія – Україна. Загреб готується до футбольної баталії

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 24 березня, у столиці Хорватії Загребі національна збірна України з футболу проведе свій п’ятий матч у рамках відбіркового циклу до Чемпіонату світу-2018 у групі І. Суперником українців на стадіоні «Максимір» (37 168 глядачів) буде збірна Хорватії, лідер нашої відбіркової групи. Наразі хорвати мають 10 очок, Україна — 8, Ісландія — 7, Туреччина — 5.

Українська збірна в рамках відбору зіграла 4 матчі, забила 7 голів, пропустила 3.

Матч у Загребі можна вважати одним із ключових у групі І. Перемога хорватів виводить їх у впевнені лідери умовного першого кола. Нічия зберігає для українців хороші шанси на здобуття першого місця в групі. Якщо ж перемагає збірна України, то вона вже на першому місці, а восени ці збірні грають у Києві.

Цікаво, що обидві команди вже шість матчів поспіль не програвали у відбіркових турнірах. У збірної Хорватії — 5 перемог та одна нічия, у збірної України — 3 перемоги та 3 нічиї.

Суперники зустрічалися 7 разів. Українці виграли один раз, хорвати — 3, тричі команди зіграли внічию.

У Загребі очікується великий десант вболівальників з України. Хорватська федерація виділила для них понад 2500 квитків. Синоптики прогнозують хорошу погоду, приблизно +18 на початок матчу, який розпочнеться о 21-45 за київським часом.

Матч обслуговуватиме іспанська бригада арбітрів.

У прямому ефірі гру можна буде переглянути на каналах Україна та Футбол-1.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.