Спорт

«Говерла» завершила рік перемогою

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Останні два матчі календарного року «Говерла» провела на виїзді. Підопічні Євгена Мурзіна програли «Ферро-ЗНТУ» 83:76 та перемогли «Кривбасбаскет» 74:85.

У Запоріжжі «ведмеді» активно розпочали матч, проте поступово віддали ініціативу суперникам. Тревіс Пітерсон приніс «Говерлі» 20 очок, а також зібрав вісім відскоків. На рахунку Юджина Лоуренса 16 очок і шість підбирань, 11 очок в Кінделла Дайкса, 10 очок в Ярослава Лемика.

«Кривбасбаскет» івано­франківці перемогли вже вдруге за сезон. Головною ударною силою гостей стали Райан Пірсон і Кінделл Дайкс, які здобули левову частку очок команди. У Пірсона 18 очок, дев’ять відскоків, Дайкс набрав 17 пунктів. Добряче попрацювали Тревіс Пітерсон (11 очок, шість підбирань і п’ять передач) та Юджин Лоуренс (12 очок, дев’ять передач та шість підбирань).

«Говерла» наразі на п’ятому місці Суперліги. У перші дні нового року «ведмеді» гратимуть вдома перед рідними вболівальниками. У середу, 2 січня, франківці прийматимуть БК «Донецьк», через день, 4 січня, зіграють з «Азовмашем».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.