Спорт

“Говерла” шукає спонсорів на наступний сезон

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

30 травня в приміщенні коледжу фізичного виховання відбулася прес-конференція з нагоди здобуття франківської баскетбольної команди “Говерла” нагород Вищої ліги.

“Говерла” уже встигла стати візитівкою нашого міста, адже жодна франківська баскетбольна команда ще не отримувала золото у Вищій лізі. Щоправда, після минулого сезону інвестори закрили проект.

“У нас було півроку, щоб знайти фінансування. Тренер займався підготовкою наступного покоління команди, а я ходив і шукав спонсорів, щоб зберегти нашу команду. Як бачите по золотих медалях – нам це вдалося, і перемогу ми присвячуємо нашому місту” – розповідає директор клубу Андрій Дроздов.

Врятував команду від розпаду керівник компанії “Оскар Арга” Максим Юрченко. Також фінансування поступало з міського та обласного бюджету. Уже тривають пошуки спонсорів на наступний сезон, адже за словами Андрія Дроздова, коштів потрібно буде вдвічі більше.

Нагадаємо, “Говерла” виборола титул чемпіона України серед команд Вищої ліги. У другому матчі фінальної серії плей-оф команда здобула перемогу у львівської “Політехніки” з рахунком 79:77.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.