Спорт

«Говерла» із перемогою вибула із розіграшу Кубку України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 25 листопада,  в рамках другого матчу  1/8 фіналу Кубку України івано-франківська «Говерла» приймала представника української Суперліги – «Хімік» із Южного.

Перша чверть завершилась мінімальною  перемогою господарів майданчика -19:18, хоча  перевага  «ведмедів»,  по ходу чверті сягала 9 очок (16:7).

На початку  другої  чверті, гості, в складі яких на паркеті манежу КФВ грало  три американці: Джейсон Лав, Артуан Костер та Артур Остін, змогли  переломили хід гри та  на велику перерву  з перевагою у чотири очки – 45:41.

В третій чверті підопічні Павло Піскарьова змогли  зібратись та  наздогнати суперника. Рахунок на 6 хвилині чверті став нічийним – 53:53. Та  іванофранківці не дали змоги гостям збільшити  очкову перевагу, навіть перемогли з рахунком -19:18.

В останній чверті кожна з команд зрівнювала рахунок та на деякий час  виходила вперед із мінімальною перевагою. Долю матчу вирішили останні секунди.

За 10 секунд до завершення іванофранківцям вдалась результативна атака, яку завершив Євген Коров’яков, який записав на свій рахунок 2 очки.   До фінальної сирени залишалось 4 секунди. М’ячем володіли гості, але завдяки надійній грі господарів поля у захисті, в останній своїй атаці  змусили схибити представника Суперліги. Фінальна сирена зафіксувала перемогу БК Говерли з рахунком – 83:82.

Найрезультативнішими у «ведмедів» стали Євген Коров’яков та  Юрій Лохманчук, які до загального заліку принесли по 17 очок. До того ж, у Євгена в цій грі 10 підбирань, у Юрія – 6. Найвлучнішим у «Хіміка» став Сергій Павлов, якій приніс своїй команді 16 очок.

На жаль, здобувши красиву перемогу, подальшу боротьбу за Кубок України продовжить «Хімік», який у першому матчі здолав «Говерлу» з рахунком 105:52.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.