Спорт

Головний тренер “Урагану” Максим Павленко: “Результат жеребкування очікувано непростий”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Головний тренер НФК “Ураган” Максим Павленко прокоментував виступ команди в Румунії та поділився враженнями від жеребкування Елітного раунду Ліги чемпіонів.

Основний раунд Ліги чемпіонів позаду. Як оціните виступ команди?

Перш за все, хочу подякувати начальнику обласного центру комплектації полковнику Володимиру Ярмошуку за сприяння щодо участі команди в основному раунді Ліги Чемпіонів. Щодо самих поєдинків, то перший матч, незважаючи на переконливий результат, видався непростим. За рахунку 1:0 на нашу користь гравець “Юнайтед Галац” Даніель Араужо не реалізував десятиметровий. Ми відповіли трьома забитими м’ячами та, граючи за рахунком, довели матч до вкрай важливої переконливої перемоги.

Читайте: Одразу п’ятьох “ураганівців” викликали до збірної на матчі відбору ЧС-2024

У матчі з “Бенфікою” ми зіграли значно краще, ніж рік тому. Але, на жаль, індивідуальна майстерність португальців виявилася вищою за нашу, що й відображено у підсумковому рахунку. В третьому матчі проти “Халадашу” хотілося перемогти, щоб посісти друге місце в групі. Незважаючи на пропущений гол на початку зустрічі, зуміли відігратись та вийти вперед. Далі, виграючи по ходу матчу 3:1 та 4:2 не зуміли довести матч до перемоги. Бажання збільшити перевагу призвело до серії помилок, які дозволили супернику зрівняти рахунок. Отримали добрий досвід на майбутнє, що в такій ситуації потрібно віддати супернику ініціативу та шукати свій шанс на контратаках.

Вдалося зайняти друге місце, отримали багато інформації для аналізу та вдосконалення гри. Всі гравці повністю віддали всі сили для досягнення результату та продовження участі в Лізі чемпіонів. Рухаємось далі. Щиро дякуємо ЗСУ за можливість грати в футзал.

Як команду прийняли в Румунії? Чи вдалося швидко адаптуватись?

Прийняли добре, команда була забезпечена всім необхідним. Адаптація до майданчика відбувалась непросто. Грали на паркеті з в’язким зчепленням, на якому грають у гандбол та баскетбол, тож робота з м’ячем була не найкращою. Ці фактори теж вплинули на дуже низьку реалізацію гольових моментів, яких в нас було чимало.

Як вам результати жеребкування Елітного раунду?

Результат жеребкування очікувано непростий. У суперники отримали чемпіонів Португалії та Сербії, а також віцечемпіона Італії. “Спортінг” – один із топ клубів в світі, минулорічний фіналіст Ліги чемпіонів – має у своєму складі збірників багатьох країн. Досвідчена команда з хорошими гравцями.

Віцечемпіон Італії “Фелді Еболі” дебютував у Лізі чемпіонів і гратиме вдома з підтримкою глядачів. Поки що  італійський клуб нам мало відомий, але знаємо, що італійці завжди добре підготовлені функціонально та грають в атакувальний видовищний футзал.

Читайте: Франківський “Ураган” пробився до Елітного раунду Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

Чемпіон Сербії “Лозниця-Град” – молодий за футзальними мірками клуб. Але за короткий період часу зумів пробитись до Елітного раунду Ліги чемпіонів, це амбітний колектив з якісними технічними гравцями.

По кожному з суперників зберемо необхідну інформацію та будемо готуватися. Але спочатку на нас чекають матчі з “Соколом” і “Кардиналом” в чемпіонаті України. Тільки потім переключимо увагу гравців на матчі Ліги чемпіонів.

Пресслужба НФК “Ураган”

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.