Світ Спорт Фото

Галицьке дербі у Франківську. Як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 20 вересня, на стадіоні “Рух” відбувся матч “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Карпати” (Львів).

Нинішнє “Прикарпаття” лише другий сезон виступає на професійному рівні. Команда Володимира Ковалюка – один із лідерів у другій лізі, в групі А. Втім, для іванофранківців зустріч з представником еліти, та ще й з географічними сусідами – це було справжнє свято, яке зібрало аншлаг на трибунах місцевого стадіону, пише UA Футбол.

ДО ТЕМИ: Франківські копи затримали шістьох фанатів львівських “Карпат” (ВІДЕО)

Господарі виходили на гру битись за результат, чого не скажеш про суперника. Футболісти “Карпат” явно розраховували на свій вищий клас, однак різницю нівелювали важкі погодні умови (на початку гри лив дощ) та височенний рівень мотивації “Прикарпаття”.

На 41-й хвилині Тіссоне дуже довго приймав рішення, що ж робити з м’ячем перед своїм штрафним майданчиком. Володимир Боришкевич цим скористався сповна – обікравши аргентинця, форвард вийшов сам на сам з Мисаком і пробив чітко в кут.

На перерву львівські фанати проводжали свою команду закликами, м’яко кажучи, згадати про честь та характер. Не допомогло. “Прикарпаття”, відчувши, що суперник не такий страшний, як могло здатись, спокійно розпочало другу половину зустрічі, а на 66-й хвилині Василь Дербах відмінним ударом метрів з 22-х увігнав кулю в дев’ятку.

То був сигнал до дії для львівських фанатів, які, схоже, викинули на поле весь свій річний запас піротехніки. Іванофранківці одразу ж пішли у підтрибунні приміщення та повернулись на поле через півгодини лише після того, як емоції трохи вляглись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фани “Карпат” ледь не побили футболістів – команду захищали франківська поліція та нацгвардія (ФОТО, ВІДЕО) 

Пауза “Карпатам” не допомогла ніяк, хоч Сергій Зайцев і кинув у бій усі свої атакуючі сили. “Прикарпаття” захищалось спокійно і разом з тим самовіддано. Буквально перед самим фінальним свистком Мемешев проштовхнув м’яча у сітку після розіграшу стандарту, однак це жодним чином не вплинуло на підсумковий результат.

“Прикарпаття” – в 1/8 фіналу, де не було з 2003-го року.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.