Спорт

Футзалісти з Франківська стали чемпіонами Європи серед закладів вищої освіти

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У хорватському місті Спліт відбувся фінал Чемпіонату Європи серед закладів вищої освіти. У середу, 26 липня, збірна Івано-Франківського фахового коледжу фізичного  виховання зустрілася у фіналі  проти Бернайського Університету з Хорватії.  У підсумку футзалісти з Франківська стали чемпіонами Європи серед закладів вищої освіти, пише Фіртка.

На сьомій хвилині матчу господарі відкрили рахунок. Після розіграшу кутового, гольовим ударом відзначився Горуп. Хорватський університет подвоїв перевагу за шість хвилин до кінця першої 20-хвилинки.

Франківчани відповіли хорватам через півтори хвилини. Красивим ударом з дальньої дистанції Назар Швед вразив ворота. От тільки хорвати відповіли своїм голом. Ще через кілька секунд Назар Швед оформив дубль – 3:2.

Щобільше, до кінця першого тайму збірна ІФФКФВ зрівняла рахунок. Британ реалізував 10-метровий удар та вирівняв ситуацію на табло – 3:3.

На 27-й хвилині Назар Швед вперше вивів нашу команду вперед. Він опинився першим на добиванні та зробив рахунок 4:3. Гравці з Бернайського Університету намагалися зрівняти рахунок та врятувати матч, на щастя, господарям цього не вдалося.

Таким чином, збірна ІФФКФВ стала Чемпіоном Європи серед закладів вищої освіти.

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.