Спорт

Футзал. Школа №18 – чемпіон!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У понеділок, 11 травня, завершився вже четвертий розіграш шкільного футзального турніру НФК «Ураган». Цього року, крім основних змагань, які проводились в Івано-Франківську, локальні турніри відбувались у Долині, Городенці, Рогатині, Калуші та Коломиї.

Турнір Бубена

До старту в Івано-Франківську підійшли 30 шкіл та близько 350 учнів. Регламент передбачав, що ті команди, які вилітають з турніру на ранніх стадіях, не припиняють свої виступи, а продовжують змагатись у Малому Кубку Укрексімбанку. В результаті «втішний» трофей здобула ЗШ № 15.

На «бронзу» основних змагань претендували ЗШ № 28 і СШ № 5, а на «золото» та грошову винагороду у 80 тис. грн. – ЗШ № 24 і ЗШ № 18. Перші фінальні матчі пройшли ще 20 квітня, і якщо поєдинок за третє місце ще залишав простір для інтриги (5:3 на користь 28 школи), то протистояння найсильніших завершилось більш ніж переконливою перемогою чинних чемпіонів – 18-ї школи – з рахунком 6:2.

Великий фінал Кубка НФК «Ураган» відбувся 11 травня, і, крім поєдинків за медалі, глядачі побачили також Матч зірок турніру. Першими на паркет вий­шли школярі ЗШ № 28 і СШ № 5 – визначати, кому ж дістануться бронзові нагороди. Як і в поперед­ньому поєдинку, п’ята школа зазнала поразки, пропустивши п’ять голів, а 28-а святкувала перемогу та здобуття третьої сходинки.

Фінал виявився напрочуд безкомпромісним і цікавим. Команди по черзі обмінювались голами, не бажаючи віддавати ініціативу, але 18-а школа почувалась більш-менш спокійно, адже вже мала перевагу в чотири голи. У результаті матч завершився бойовими 4:4, а школярі ЗШ № 18 відсвяткували другу поспіль перемогу в турнірі.

Після завершення матчів на всіх учасників змагань очікували призи, а на чемпіона – 80 тис. грн., які школа витратить на покращення своєї матеріально-технічної бази.

Ініціатор турніру, президент НФК «Ураган» Олександр Бубен також розказав, що перші три команди змагань в Івано-Франківську, а також чемпіони турнірів у Долині, Городенці, Рогатині, Калуші та Коломиї розіграють Лігу шкільних чемпіонів й визначать найсильніший клуб області. Ці змагання відбудуться ще до закінчення шкільного року.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.