Спорт Фото

Футбол під зливу з грозою. Франківський «Тепловик-Прикарпаття» мінімально поступився «Руху» (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В рамках 32 туру чемпіонату України серед команд другої ліги івано-франківський «Тепловик-Прикарпаття» грав у Винниках (Львівщина) із лідером таблиці – місцевим «Рухом».

Навіть незважаючи на проливний дощ із грозою, що розпочався за годину до матчу на стадіоні імені Богдана Маркевича, матч  викликав великий інтерес у вболівальників.  Чи не вперше в сезоні футболістів Івано-Франківська на виїзді підтримувала велика група вболівальників, що приїхала до Винників.

Як і вато було очікувати, активніше гру розпочали господарі поля. За три тури до завершення чемпіонату вони  вже гарантували собі одне із місць, що дозволяє розпочати майбутній сезон у першій лізі.

Саме їх дві небезпечні атаки локалізував голкіпер франківців Остап Вульчин. Після цих ігрових моментів гра вирівнялась, гості навіть забили. Та арбітр забитий м’яч не зарахував, зафіксувавши до цього порушення правил на воротареві господарів.

За мить до цього, реальний момент для взяття воріт не використав Дмитро Гапончук, якому не вистачило везіння, щоб замкнути передачу з правого флангу атаки Ореста Януша.

До перерви гра точилась всередині поля, без небезпечних моментів біля воріт. У другому таймі малюнок гри не змінився, команди намагались більше контролювати м’яч, фактично не створюючи небезпечних моментів.

На жаль, на 63 хвилині помилку допустили франківці, які на лівому фланзі своєї  оборони дозволили  Борису Баранцю без проблем ударити по воротах. Удар виявився не сильним, але точним – у ближній кут воріт.

Далі під акомпанемент зливи із грозою франківці намагалися змінити рахунок, але  не змогли зламати щільну оборону господарів.

«Гра команда з Івано-Франківська  дуже сподобалась, – сказав після матчу президент «Руху»  Григорій Козловський. –  У порівнянні з першим колом команда почала демонструвати більш змістовний та комбінаційний  футбол, який подобається глядачу».

Також він побажав гостям в наступному сезоні боротись за більш високі місця, зокрема й за одну із путівок  у перший дивізіон, де обидві команди продовжили б своє протистояння на футбольному полі.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.