Спорт

Франківський “Ураган” зіграв товариський матч з військовими

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Днями до гравців НФК “Ураган” завітав футбольний клуб “Авіатор”. Це команда військових 114 бригади тактичної авіації Повітряних Сил ЗСУ. Хлопці нині обороняють повітряний простір України, тож вільного часу в них обмаль. Тому для них зустріч з професійними гравцями – це можливість відволіктися, перевести дух, повідомляє пресслужба “Урагану”.

Під час візиту військові познайомились з атмосферою професійного футзалу, на власні очі побачили все закулісся роботи професійних спортсменів, поспілкувались з гравцями НФК “Ураган” та зіграли товариський поєдинок. За класикою жанру, обидві команди показали свої найкращі якості, назабивали цілу “торбу” голів, а підсумком матчу став хороший настрій та дружня атмосфера.

Як розповів начальник фізичної культури та спорту 114 бригади тактичної авіації, майор Василь Ткачук, подібні заходи допомогають хлопцям морально.

У нас робота така, що ми 24/7 на службі. Тож такі заходи додають трішки емоційного відновлення хлопцям. І, звісно, пограти з легендами українського футзалу – це велике задоволення, ми отримали дуже велику дозу позитиву. Футбол – це азарт, завдяки якому морально розвантажуєшся. Тому дякуємо “Урагану” за такий теплий прийом, – підсумував Василь Ткачук.

Свою користь подібні ігри приносять і для професійних гравців. Як зізнається капітан “Урагану” Микола Микитюк, подібні матчі додають їм стимулу та натхнення.

Читайте: Двох “ураганівців” викликали до збірної України U-19

Дуже приємно проводити матчі з нашими захисниками, – каже Микола Микитюк. – Ці ігри надихають, додають сил, адже ми не забуваємо про їхню дуже важку роботу, яку вони виконують. Спорт – це дуже ефективний та водночас корисний спосіб перемкнути увагу й відпочити морально. Відзначу фізичну підготовку хлопців – вона на високому рівні, як і розуміння гри в цілому.

Підтримуємо наших захисників, дякуємо їм за ту нелегку працю, яку вони виконують для нашого з вами нормального життя і віримо, що наша спільна Велика Перемога вже не за горами!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.