Спорт

Франківський “Ураган” вдома обіграв “Кардинал-Рівнестандарт”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Зважаючи на доволі щільний ігровий графік наприкінці жовтня (матч проти “Продексіму” в Херсоні та Ліга чемпіонів в Івано-Франківську), тренерський штаб “драконів” на звітну гру проти “Кардиналу-Рівнестандарту” вирішив дати відпочити кільком основним виконавцям та зіграти у три четвірки.

Тож місце у воротах зайняв Тарас Левандівський, а номінально третю четвірку склали Владислав Завертаний, Тарас Онуфрак, Олександр Дичук та Андрій Ткачук, повідомляє пресслужба НФК “Ураган”.

Розпочався поєдинок з двох неточних ударів від Коваля, який звітний матч розпочав із капітанською пов’язкою. Далі вже двічі пробивав Завертаний – якщо першому удару бракувало влучності, то другий добряче змусив нервувати голкіпера “кардиналівців” Бакінського.

Гості зуміли відповісти лише після стандарту. Кравчук потужно пробив зі штрафного, і лише надзвичайна реакція Левандівського на пару зі стійкою не дозволили відкрити лік голам у матчі. Далі двічі на вістрі атак опинявся Радевич і двічі Віталія підводила влучність. Ініціатива була повністю під контролем “драконів”, тож забитий м’яч від Волянюка став більш ніж несподіваним для франківських вболівальників.

Наддосдвічений універсал з не надто вигідної позиції увігнав “круглого” під поперечку, вкотре продемонструвавши, що недарма очолює гонку бомбардирів ліги – 0:1. Втім, перевага гостей протрималась всього 5 (!) секунд. Розіграш з центру майданчика влучно завершив Швед – 1:1. Міг Швед і вивести свою команду вперед, та програв свою ближню дуель Бакінському. На останній хвилині першого тайму господарі таки домоглися свого. Шеремета прицільним ударом знайшов шпарину між щитками голкіпера – 2:1!

Друга половина зустрічі розпочалася з гостроти біля воріт “кардиналівців”. Бакінський двічі врятував після ударів Шведа, а згодом парирував і небезпечний постріл від Ткачука. Відтіснити гру від своїх володінь команді Олександра Бондаря вдалося лише в середині тайму, а найбільш гострим став випад Басича та Волянюка, які ледь не скористались помилкою Шведа.

Втім, надалі вже “дракони” не відпускали ініацітиви зі своїх ніг, а Бакінський знову відзначився надійною грою у рамці після ударів Фаренюка та Коваля. Перехід на гру в 5 на 4 наприкінці матчу не допоміг “кардиналівцям” змінити розклади на табло. У підсумку – 2:1 – “Ураган” здобуває четверту поспіль перемогу в сезоні та готується до гостьового матчу проти херсонського “Продексіму”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.