Відео Світ Спорт

Франківський “Ураган” в Одесі здобув першу перемогу в сезоні (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Одеський “Юні-Ламан” поступився “Урагану” з рахунком 2:7.

Першими відкрили рахунок господарі паркету, що зусиллями Цині запалили 1:0 на табло спорткомплексу СКА. Один оберт секундної стрілки вистачило гостям, щоб зрівняти рахунок – Корсун відновив статус-кво. На 13-ій хвилині матчу команди обмінялись влучними ударами. Спочатку Микитюк вивів “Ураган” вперед, а за кілька миттєвостей Циня оформив дубль – знову нічия 2:2, повідомляє “Футбольний Франківськ”.

Далі на радість франківським вболівальникам забивали лише “ураганівці”. У першому таймі переможний почин заклали Кіндратів і Цілик, тоді як у другому влучні постріли ЦіликаЗварича і Микитюка поховали надії одеситів на позитивний результат – 2:7.

Розгромна перемога у звітному матчі дозволила “Урагану” піднятись одразу на три сходинки догори – тепер в активі франківців чотири залікові бали і шоста позиція у турнірній таблиці Екстра-ліги.

“Дуже радий, що перемогли, здобули нарешті повноцінні три очки. Сьогодні вдалася реалізація створених моментів. Радий за хлопців, які з повною серйозністю віднеслися до суперника, адже зіграти внічию з чемпіоном України – це результат, який заслуговує на увагу, – говорить головний тренер “Урагану” Максим Павленко. – Ми намагалися діяти активно, не доводити матч до нервової кінцівки. Так і сталося, що повели в рахунку 2-3 голи. Незважаючи на те, що суперник мав шанси скоротити відставання, нам вдалося завдяки грамотним діям в захисті і вдалій грі воротаря втримати і розвинути свою перевагу та довести матч до перемоги. Сподіваємось, що в такому ж ключі будемо працювати далі, що дозволить нам більш впевнено рухатись у турнірній таблиці”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.