Спорт

Франківський «Ураган» U-15 виборов срібло на чемпіонаті України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Хмельницькому завершилася фінальна стадія чемпіонату України з футзалу серед гравців 2002-2003 р. н.

За перемогу у фінальному турнірі змагались вісім команд – івано-франківський «Ураган», «Спортлідер+» з Хмельницького, львівський «Енергія-Інтер», «Газовик» «Донець», «Маріон» (Одеса), «Футзал-Дніпро» (Дніпро), «Юність» (Славута) та «Іллічівець» з Чорноморська.

Про це пише Футбольний Франківськ.

У перший змагальний день учасники фіналу зіграли стикові матчі для визначення учасників міні-турнірів за 1-4 та 5-8 місця. На стадії плей-офф івано-франківський «Ураган» розгромив дніпровський «Футзал-Дніпро» – 7:2. У складі нашої команди дублем відзначився Віктор Русин, ще по голу до свого активу записали Олександр Дичук, Олександр Пригода, Дмитро Титов, Роман Бойко та Роман Роїк.

Далі у рамках міні-турніру за 1-4 місця франківці перемогли «Газовик» (8:1) та львівську «Енергію-Інтер» – 9:4. Заключний матч групи проти господарів турніру вихованців хмельницького «Спортлідера+» перетворився у імпровізований фінал, адже і «ураганівці», і хмельничани набрали по шість очок і доля золотих нагород вирішувалась в очному протистоянні цих команд.

Першими відкрили рахунок франківці – Віктор Русин вже на 5-ій хвилині вивів «Ураган» вперед. Та ще до перерви Пелих зрівняв рахунок, а у другому таймі господарі забили ще два м’ячі і вибороли звання чемпіонів України – перемога 3:1.

«Ураган» – зі сріблом.

До слова, франківець Віктор Русин став кращим бомбардиром турніру, записавши до свого активу дев’ять влучних ударів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.