Спорт

Франківський “Ураган” розтрощив “ІНБЕВ” та проходить у чвертьфінал кубка України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Івано-Франківський “Ураган” у 1/8 кубка України з футзалу переміг “ІНБЕВ” з Житомира з рахунком 11:0.

Про це повідомила пресслужба франківської команди, передає Репортер.

Уже на 5-ій хвилині Абакшин вивів “Ураган вперед – 1:0. Одразу після цього франківці мали нагоду подвоїти рахунок, але м’яч влучив у голкіпера суперників. Втім на 13-ій хвилині господарів що називається “прорвало”. Спочатку Фаренюк  п’ятою подвоїв перевагу франківців, а за кілька секунд Лебідь без особливих труднощів вразив нижню “шістку” воріт Мельника – 3:0.

В наступні хвилини суперники обмінялись гострими випадами від Чеберяка та Фаренюка, з якими впорались голкіпери. Та другий м’яч “десятки” франківців не змусив себе довго чекати. На 17-ій хвилині Фаренюк з “носка” оформив дубль – 4:0. Та на цьому ніхто й не збирався зупинятись, тож ще до сирени на перерву Кордоба двома більярдними ударами підбив розгромні 6:0 у першому таймі.

Після відпочинку “пивоварам” втримати атакувальний хист “драконів”, так і не вдалось, тож близькими до взяття воріт були ФаренюкШведДичукМикитюк… До честі гостей вони намагались створювати гостроту поблизу воріт господарів та Колток, який з’явився по перерві, цього дня залишив свої ворота недоторканними. Справжнім каталізатором забитих м’ячів у другому таймі стала зразкова триходівка Абакшин-Швед-Шеремета, після якої Руслан забивав вже у порожній кут воріт – 7:0.

Далі протягом трьох хвилин франківці забивали тричі. Це Коробка та Кордоба у ближньому бою не залишили шансів голкіперу, тоді як Фаренюк наче по нотах завершив гостру комбінацію і “десятка” франківців встановив “десятку” на табло – 10:0. На останніх хвилинах матчу наставник “ІнБеву” Михайло Соколовський задля збереження власного іміджу перейшов на гру з п’ятим польовим за що майже одразу був покараний – Швед зі своєї частини майданчика вразив порожні ворота і підсумував розгромні 11:0 на користь “Урагану”.

“Ураган” Івано-Франківськ – “ІнБев” Житомир – 11:0 (6:0)

Голи: Абакшин (5), Фаренюк (13, 17, 36), Лебідь (13), Кордоба (18, 20, 35), Шеремета (31), Коробка (34), Швед (38)

“Ураган”: Левандівський (Колток, 21) – Радевич, Кордоба, Фаренюк, Микитюк (к) – Лебідь, Шеремета, Абакшин, Швед – Онуфрак, Коробка, Дичук, Масевич. Головний тренер: Максим Павленко.

“ІнБев”: Мельник (к) (Сорокін, 14) – Семенченко, Чеберяк, Карбула, Бакум – Бондарчук, Бланк, Дзюба, Мосійчук, Литвиновський.

Головний тренер: Михайло Соколовський.

Попередження: Чеберяк (13).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.