Спорт

Франківський «Ураган» проаналізував помилки і готовий до перемоги у третьому турі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Про це у четвер, 28 вересня, на перед матчевій прес-конференції розповідав головний тренер НФК «Ураган» Максим Павленко та гравець команди Мар’ян Пелих. Також вони розповіли про те, чим дивуватимуть команду суперників.

Гра відбудеться вже у суботу, 30 вересня, о 12.00 в коледжі фізвиховання.

За словами головного тренера НФК «Ураган» Максима Паленка, після поразки у двох останніх матчах, вони детально все проаналізували.

«Команди суперників переважали в деяких моментах і нам не вдалося реалізувати головні моменти, – говорить тренер. – Другий матч ми програли з рахунком 1:6. Перший тайм цієї зустрічі завершився з рахунком 1:1. Статистика першого тайму свідчить, що 15 ударів у площину воріт були з нашого боку, п’ять – з боку суперника. Кількість кутових «Урагану» – 8, «Сокіл» – 0. Перевага була на нашому боці. Ми – молода команда. Ще нам бракує такої психологічної впевненості. Суперник змусив нас помилятися. Найближча перемога для нас – головне, аби здобувати цю впевненість».

Також Максим Павленко розповів про деякі кадрові зміни. Дискваліфіковано гравця Ігоря Корсуна, але його є ким замінити. Також через травму не гратиме Петро Шотурма.

«На наступному матчі побачимо інші варіанти четвірок. Вони так само будуть демонструвати гру, яка дозволить нам розраховувати на три очки», – говорить Павленко.

Про найближчих суперників об’єднаний Житомирсько-Київський клуб «ІБев/НПУ» тренер говорить, що дисципліновані гравці перші два матчі провели рівно.

«Очікуємо від них такої гри і в суботу, – каже Павленко. – Будемо намагатися шукати їхні слабкі сторони у грі та реалізовувати створені моменти. Будемо змушувати суперника нервувати та доводити матч до потрібного нам результату».

За словами Мар’яна Пелиха настрій команди бойовий і до майбутньої гри вони підійдуть більш відповідально та з більшою реалізацією моментів.

«Ми всі вже скучили за перемогою, – говорить він. – Будемо її здобувати вдома з допомогою підтримки наших вболівальників, тому приходьте. Хочемо підняти свій бойовий дух цією перемогою і в нас це вийде”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.