Спорт

Франківський “Ураган” побореться за “Кубок Свободи”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

14 серпня у Хмельницькому стартує традиційний передсезонний турнір “Кубок Свободи”, в якому візьме участь й івано-франківський “Ураган”, пише sport.if.ua

urag

Цьогорічний розіграш є сьомим на ліком, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. За головний трофей турніру позмагаються чотири представники вітчизняної Екстра-ліги – “Спортлідер+” (Хмельницький), “Ураган” (Івано-Франківськ), “Енергія” (Львів) та “Продексім” (Херсон).

Упродовж трьох днів команди визначатимуть переможця та призерів змагань за коловою системою – в матчах “кожен з кожним”, а самі поєдинки пройдуть у форматі 2 тайми по 25 хвилин “чистого” часу. Зокрема, “ураганівці” розпочнуть 14 серпня поєдинком проти дебютантів Екстра-ліги з Херсону. Наступного дня івано-франквці зустрінуться з львівськими “енергетиками”, а у неділю зіграють з господарями змагань.

КАЛЕНДАР РОЗІГРАШУ “КУБКУ СВОБОДИ-2015”:

1 тур – 14 серпня (п’ятниця)
12.00 УРАГАН – ПРОДЕКСІМ
15.00 СПОРТЛІДЕР+ – ЕНЕРГІЯ

2 тур – 15 серпня (субота)
13.00 ПРОДЕКСІМ – СПОРТЛІДЕР+
16.00 ЕНЕРГІЯ – УРАГАН

3 тур – 16 серпня (неділя)
11.00 УРАГАН – СПОРТЛІДЕР+

Варто додати, що усі матчі “Кубку Свободи-2015” проходитимуть у місцевому спорткомплексі УМВС і будуть транслюватися в мережі інтернет в прямому ефірі.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.