Спорт

Франківський “Ураган” переміг “Кардинал-Рівне” у першому матчі групи плей-офф Екстра ліги

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У суботу, 27 квітня, “ураганівці” на виїзді зіграли перший матч чвертьфіналу Екстра-ліги. Матч відбувся у Рівному. Він завершився перемогою НФК “Ураган” з рахунком 7:2, повідомляє пресслужба команди.
За словами головного тренера команди “Ураган” Максима Павленка, дуже швидкий гол “ураганівців” у першому таймі перевів гру у спокійне русло і зусилля, які гравці докладали, аби збільшити перевагу були мінімальними.
“Кардинал” цим скористався і вони не тільки вирівняли гру, а й перевели на свою користь, забивши два м‘ячі. Добре, що відбулася перерва, завдяки якій ми зрозуміли, що з такою грою немає що робити в плей-офф. В другому таймі команда виглядала як єдиний монолітний колектив. Всі хотіли перемоги, переламати хід подій і це вдалось за рахунок колективних дій, – говорить Максим Павленко.
«Кардинал-Рівне»: Дяченко, Рафальський, Ланко, Басич, Кручок, Волков, Волянюк, М.Малиновський, Сорокін, Скибчик, Козлюк, Парфенюк, А.Малиновський, Горбулько.
в.о. головного тренера: Євген Ланко.
«Ураган»: Сіріцький, Савенко, Корсун, Шотурма, Швед, Фаренюк, Мик.Грицина, Мих.Грицина, Масевич, Моспан, Приходько, Ткачук, Британ, Жуков.
Головний тренер: Максим Павленко.
Голи: Волянюк (7, 15) – Фаренюк (2), Дяченко (24, автогол), Мих.Грицина (24, 29), Корсун (26, 31), Моспан (31).
Попередження: Басич (4), Волянюк (12) – Моспан (12).
Наступна зустріч “Ураган” – “Кардинал-Рівне” запланована на 10 травня.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.