Спорт Фото

Франківський “Ураган” двома командами “збігав” на Говерлу (Фото)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Перед стартом нового сезону івано-франківський НФК “Ураган” у суботу, 30 липня, швиденько сходив на найвищу точку України – Говерлу (2061 м).

Uragan Goverla_10

За час існування клубу це вже шостий похід команди в Карпати. Гірські мандрівки “дракони” розпочали дев’ять років тому. Окрім Хом’яка, на який “Ураган” ходив уже тричі, ще були Синяк і Говерла.

Цього року все розпочалося о 7:15. На цю годину до облмуздраметатру в Івано-Франківську зійшлися два колективи НФК “Ураган” – до футзальної долучилася новостворена команда з пляжного футболу “Ураган-ПНУ”, яка на початку серпня захищатиме честь клубу на Чемпіонаті України.

Uragan Goverla_01

До турбази “Заросляк” доїхали двома автобусами. Далі – спільне фото на старті, власне старт і… дощ. Дощовики надягали, не зупиняючись. Під час сходження не робили жодного перепочинку, командний результат на маршруті – 1,5 години.

Uragan Goverla_03

Спершу вершина Говерли була в густому тумані, та вже через кілька хвилин усе розвіяв вітер. Короткий перекус, фото, спуск.

Uragan Goverla_08

Uragan Goverla_04

Uragan Goverla_06

Uragan Goverla_07

Uragan Goverla_05

Uragan Goverla_10

День “ураганівці” закінчили вечерею та футболом на базі відпочинку в Татарові. До нового сезону Екстра-ліги готові!

Uragan Goverla_11

Перший матч сезону футзальний “Ураган” проведе у Харкові, з місцевим “Локомотивом”, 20 серпня. Ну, а “пляжники” битимуться у чемпіонаті України вже найближчого четверга.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.