Спорт

Франківський “Ураган” дізнався суперників у еліт-раунді Ліги чемпіонів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Чемпіон України з футзалу “Ураган” дізнався суперників по груповій стадії еліт-раунду Ліги чемпіонів УЄФА. Відбулося це за підсумками жеребкування, яке пройшло у швейцарському Ньоні.

“Ураган” подолав кваліфікацію Ліги чемпіонів, вигравши усі три матчі групового раунду. Це дозволило чемпіону України уперше за 10 років потрапити до цієї стадії турніру, пише Суспільне Спорт.

Таким чином, “Ураган” потрапив до списку 16 найкращих команд, що продовжили виступи в еліт-раунді Ліги чемпіонів. Під час жеребкування чемпіон України мав потрапити в одну із чотирьох груп – у кожній по чотири команди.

У підсумку івано-франківська команда потрапила до групи D, у яку увійшли португальська “Бенфіка”, іспанський “Леванте” та угорський “Галадаш”.

Результати жеребкування:

  • Група А: “Тюмєнь” (Росія), “Ан’єр-Вільньов” (Франція), “Вітен Орша” (Білорусь), “Кайрат” (Казахстан)
  • Група В: “Спортінг” (Португалія), “Сінара” (Росія), “Олміссум” (Хорватія), “Говокубо” (Нідерланди)
  • Група С: “Барселона” (Іспанія), СК “Пльзень” (Чехія), “Галле-Гойк” (Бельгія), ФК “Добовець” (Словенія)
  • Група D: “Бенфіка” (Португалія), “Леванте” (Іспанія), “Галадаш” (Угорщина), “Ураган” (Україна)

Матчі групової стадії “Ураган” гратиме у Лісабоні: перед жеребкуванням “Бенфіка” стала однією із чотирьох команд із правами господаря поєдинків еліт-раунду Ліги чемпіонів.

Франківські “дракони”, тобто НФК “Ураган” – люди тижня за версією “Репортера”

За регламентом еліт-раунду, чотири переможці груп вийдуть у Фінал Чотирьох, де розіграють між собою перемогу у Лізі чемпіонів 2021/22.

Що відомо про суперників “Урагана”

“Бенфіка” у сезоні 2020/21 фінішувала на другому місці в чемпіонаті Португалії, поступившись лише “Спортінгу” – чинному переможцю Ліги чемпіонів. А у ЛЧ португальська команда дійшла до чвертьфіналу (найкращий результат – перемога у сезоні 2009/10).

“Леванте” – віцечемпіон Іспанії з футзалу. У сезоні 2021/22 іспанська команда дебютує у якості учасника групової стадії еліт-раунду Ліги чемпіонів.

“Галадаш” єдина команда, що пройшла в еліт-раунд Ліги чемпіонів, розпочавши виступи у попередньому раунді. І, так само, як і “Леванте”, дебютує в еліт-раунді Ліги чемпіонів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.