Спорт

Франківський “Ураган” – четвертий на Кубку України серед юнаків

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Минулого тижня, з 14 по 17 березня, у місті Чорноморськ, що в Одеській області, відбувся фінальний етап Кубка України з футзалу серед юнаків 2001/02 років народження, повідомляє uragan.if.ua

cup2001-02

У змаганнях взяли участь шість команд, яких поділили на дві групи. За регламентом турніру, ті колективи, що зайняли перше місце в груповому етапі проходили у півфінальну стадію автоматично. Ті, які посіли другі й треті сходинки змагалися у чвертьфіналі. За результатами жеребкування, івано-франківський “Ураган”, одеський “Марріон” та енергодарський “ТЕМП-ЗАЕС” сформували першу групу, у другій – команда “Дизеліст” з міста Токмак (Запорізька область), “Імпульс” з Шостки (Сумська область) і господарі змагань – чорноморський “Іллічівець”.

У першому матчі, 14 березня, іванофранківці помірялися силами з одеським “Марріоном”. Поєдинок завершився бойовою нічиєю – 1:1. Наступного дня “ураганівці” у запеклій боротьбі програли енергодарському “ТЕМП-ЗАЕСу” – 4:6. Незважаючи на цю поразку, юні “дракони” все-таки вийшли до чвертьфіналу, завдяки співвідношенню забитих та пропущених голів (одесити програли енергодарівцям 4:7). У чвертьфіналі “Ураган” зійшовся з токмацьким “Дизелістом”. Прикарпатці переграли опонентів у напруженому поєдинку з рахунком 4:3.

Таким чином, у півфіналі суперниками “драконів” стали господарі турніру, переможці своєї групи, –“Іллічівець”. Залишивши всі сили на майданчику, “ураганівці” все-таки поступилися суперникам через пропущений гол на останніх хвилинах матчу – 1:2. У матчі за “бронзу” франківці програли “Імпульсу” – 0:5. Переможцем турніру став енергодарський “ТЕМП-ЗАЕС”, який у фінальному поєдинку здолав чорноморський “Іллічівець” – 2:1.

Найкращим бомбардиром у складі івано-франківців став Олександр Ткачук, який забив 4 м’ячі у ворота суперників. Головний тренер юних “ураганівців” Володимир Слободян каже, що його підопічні зіграли досить непогано. Однак, можна було й краще…

“Мої вихованці злагоджено провели чвертьфінал та півфінал. Так, в 1/2 фіналу ми програли, але команда билася до кінця, не опускала рук, – говорить Володимир Ярославович. – Сумно казати, але дії деяких гравців мене сильно розчарували. Можливо, хвилювання, можливо, втома, не знаю”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.