Світ Спорт

Франківський «Тепловик» здобув у Запоріжжі свою третю перемогу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В матчі 8 туру, футболісти івано-франківського «Тепловика» на «Арені Славутич» здобули свою третю перемогу в поточному чемпіонаті України серед команд другої ліги. 

тепловик, футбол

Вперше, команда Івано-Франківська на звітний виїзний матч добиралась потягом. Дана обставина не стала на заваді успішному початку матчу із місцевим «Металургом». Вже в дебюті на 4 хвилині матчу відзначився лівий півзахисник «тепловиків» – Артур Комар.

Через 12 хвилин, кращий бомбардир команди Ігор Худоб΄як забиває свій перший м΄яч в цьому матчі, а на другій компенсованій хвилині першого тайму – другий м΄яч. І рахунок стає 3:0 на користь «Тепловика». 

Ігор Худоб΄як - автор дублю в матчі із запоріжцями. На рахунку Ігоря вже три дублі в матчах чемпіонату та 8 забитих м΄ячів у воротах суперників, у семи зіграних матчах
Ігор Худоб΄як – автор дублю в матчі із запоріжцями. На рахунку Ігоря вже три дублі в матчах чемпіонату та 8 забитих м΄ячів у воротах суперників, у семи зіграних матчах

В другому таймі ігрова та територіальна перевага залишалася за іванофранківцями, але на табло без змін зберігся рахунок першого тайму, що зафіксував впевнену перемогу команди із Івано-Франківська.

«Все, що запланували на матч, нам вдалося виконати, каже головний тренер команди Володимир Ковалюк. – Хлопці молодці. По самовіддачі та по бажанню грати, жодних претензій не має. Порадували Ігор Худоб΄як та Володимир Боришкевич, які були справжніми лідерами команди у матчі із непростим суперником. На жаль, знову нас підводить реалізація створених нами моментів. Є, як завжди на чим працювати».

Володимир Ковалюк
Володимир Ковалюк

Інші матчі звітного туру принесли такі результати: «Суднобудівник» – «Енергія» – 1:0; «Балкани» – «Реал Фарм» – 1:1; «Кремінь» -«Інгулець-2» – 3:2; «Жемчужина» – «Нива» В – 3:1; «Кристал» – «Рух» -1:1; «Мир» – «Поділля» – 3:1; «Нікополь-НПГУ» -«Арсенал- Київщина» – 2:1.

Перемога у Запоріжжі дозволила команді Володимира Ковалюка піднятися на 6 місце в турнірній таблиці другої ліги після 8 турів.

Свій наступний матч МФК «Тепловик» має зіграти 13 вересня, у вівторок. Суперником франківців буде «Нікополь –НПГУ». Початок матчу о 18-00.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.