Спорт Фото

Франківський «Тепловик» завершив перше коло розгромною поразкою одеситам (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 20 листопада, «Тепловик» завершив свої виступи у календарному році. Суперником франківців був одеський «Реал-Фарма». В разі перемоги над суперником команда із Прикарпаття могла піти на «зимові канікули» на десятому місці в турнірній таблиці.

untitled-6

Завершився 20 тур чемпіонату України серед команд другої ліги сезону 2016/2017рр.

Цей матч у Франківську міг не відбутися через негоду – подекуди на стадіоні рівень снігу досягав 30 см. Керівництво «Тепловика» пропонувало перенести матч на наступний рік, однак у Києві відмовили. Якщо б гра не відбулась, то франківським футболістам зарахували б поразку. Врешті футбольні вболівальники розчистили стадіон «Рух» від снігу.

З перших хвилин матчу гості побудували свою гру на контратаках. Саме вони створили перший небезпечний момент у зустрічі, але надійно зіграв воротар іванофранківців Остап Вульчин.

untitled

В наступному епізоді, на 25 хвилині матчу, лише поперечина воріт врятувала господарів поля від пропущеного м’яча.

Після цього «Тепловик» володів територіальною та ігровою перевагою, але суттєвих та небезпечних моментів біля воріт одеситів франківці не створювали.

untitled-5

Зате гості протягом двох хвилин, на 38 та 40, бездоганно розіграли контратаки, внаслідок чого франківці до завершення першого тайму двічі починали з центру поля.

По перерві малюнок гри не змінився, господарі атакували, гості – контратакували. Як наслідок, воротареві «Тепловика» ще двічі довелось виймати м’яча із сітки власних воріт.

untitled-4

Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував найприкрішу поразку франківської команди в чемпіонаті України. У матчі вони володіли ігровою та територіальною перевагою над суперником, але не змогли  бодай жодного разу вразити ворота суперників.

Врешті франківці зазнали найболючішої поразки з рахунком 4:0.

untitled-7

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.