Спорт Фото

Франківський «Тепловик» провів відкриті тренування напередодні матчу з маріупольцями (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Напередодні першого домашнього матчу міський футбольний «Тепловик» в чемпіонаті України серед команд другої ліги сезону 2016/2017рр. провів відкрите тренування. За присутності глядачів та представників місцевих ЗМІ, команда провела годинне тренування на газоні центрального стадіону «Рух».

Франківськ,матч,футбол,спорт,Тепловик

Як повідомив головний тренер команди Володимир Ковалюк – в команді всі гравці здорові та готові вийти завтра на поле у матчі із маріупольцями.

«Матч має особливиий статус, оскільки попередні чотири роки в нашому місті професійного футболу не було, – каже тренер. – Вірю, що гравці прикладуть всіх зусиль, щоб потішити вболівальника, який скучив за футболом та, сподіваюсь, заповнить стадіон».

Франківськ,матч,футбол,спорт,Тепловик

Щодо остаточного складу  команди, який вийде на поле в стартовому складі, Володимир Ковалюк сказав, що визначиться остаточно вже завтра вранці.

Нагадаємо, що початок відкриття футбольно сезону в Івано-Франківську відбудеться у п’ятницю, 19 серпня.  Початок о 17:30 на МЦС «РУХ», після чого розпочнеться матч між МФК «Тепловик» та «Іллічівцем-2»  в рамках 5-го туру чемпіонату України серед команд другої ліги.

Франківськ,матч,футбол,спорт,Тепловик

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.