Спорт

Франківські юніори втратили шанси на медалі чемпіонату України з футболу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На вихідних були зіграні чергові матчі Вищої дитячо-юнацької футбольної ліги України. Лише одна перемога у  чотирьох матчах в активі вихованців СДЮСШОР «Прикарпаття».

На стадіоні «Рух», п’ятнадцятирічні вихованці Петра Русака з рахунком 5:1 переграли однолітків з ФК «Львів».

Слід відзначити, що після першої половини гри рахунок був  1:1, але по перерві івано-франківці чотири рази змогли відзначитись у воротах своїх гостей. Три з чотирьох м’ячів на рахунку Мирослава Лазора.

Команда СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-17) мінімально поступилась  ФК «Львів» – 0:1.

Дві команди СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-16) та (U-14)  свої матчі проводили в Чернівцях з «Буковиною» та зазнали поразок, відповідно 0:2 та 2:5.

В першості ДЮФЛ України серед команд Першої ліги, де виступають два представники Івано-Франківщини – івано-франківський «Тепловик-ДЮСШ-3» та ФК «Калуш» змагання теж виходять на фінішну пряму.

Нажаль, жоден з представників нашої області вже не зможе втрутитись в боротьбу за нагороди. Найбільш реальний шанс мали юнаки (U-17) «Тепловика-ДЮСШ-3», але поступившись на стадіоні «Наука» нововолинському «Шахтарю» з рахунком 1:3, фактично втратили навіть теоретичні шанси стати переможцем у своїй групі.

Молодша команда «Тепловик-ДЮСШ-3» здобула перемогу над «Шахтарем» – 1:0, а калушани були сильнішими у двох матчах з ДЮФК «Галичина» Львів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.