Спорт

Франківські тхеквондисти посіли перше місце на турнірі в Сколе

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На Львівщині відбувся перший відкритий чемпіонат Сколівського району з тхеквондо ВТФ.

IMG_0444

У змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів з восьми команд: п’яти зі Львова, двох з Івано-Франківська – ДЮСШ №3 та с/к “Пантера”, а також команди Сколівського с/к “Опір Україна”. Учасники виборювали нагороди у 24 вагових категоріях і у п’яти вікових (діти, молодші юнаки, юнаки, старші юнаки та юніори). Змагання проходили в електронних жилетах фірми Dae do, які надав франківський Центр підготовки чемпіонів “Золотий Дракон”.

Як зазначив президент Львівської обласної федерації тхеквондо ВТФ Роман Комнатний, цей турнір планують зробити щорічним.

“Сьогодні ми проводимо змагання завдяки підтримці Івано-Франківської обласної федерації тхеквондо ВТФ та Центру підготовки чемпіонів “Золотий Дракон”. Цей турнір є хорошим стартом у підготовці до чемпіонату України серед молоді”, – зазначив Комнатний.

Нагадаємо, що чемпіонат України відбудеться у Львові 22-24 травня.

За результатами змагань вихованці франківської ДЮСШ №3 здобули 10 золотих, 7 срібних та 4 бронзові медалі. Перше місце завоювали підопічні Ігоря ЙосипіваМашталер Тарас, Храбатин Денис, Онуфрак Олександр, Снігур Ігор, Беган Богдан, Бориняк Орест, Фесенко Олег, Подвійний Артур, а також вихованці Володимира ГаврилашаБойчук Владислав і Романа НесторкаЧерепаха Сергій.

ДЮСШ №3 посіла перше загальнокомандне місце на змаганнях. На другій сходинці опинились господарі – Сколівський с/к “Опір Україна”, а на третьому – львівська команда.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.