Спорт Фото

Франківські таеквондисти вибороли чотири медалі на чемпіонаті Європи (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У неділю, 20 грудня, відбувся віртуальний чемпіонат Європи з Таеквон-До І.Т.Ф, який організувала міжнародна федерація.

У змаганнях взяли участь близько 400 спортсменів із 14 країн Європи, пише Репортер з посиланням на інформацію від обласного осередку Таеквон-До І.Т.Ф.

Змагання проводились у розділі Таеквон-До формальні вправи –туль і проходили в режимі онлайн на платформі ITFPlaylive. Від України виступали 29 спортсменів Всеукраїнської асоціації Таеквон-До І.Т.Ф. із Києва, Дніпра та Івано-Франківська.

Конкуренція була доволі високою – у деяких категоріях змагалися від 35 до 45 учасників.

Івано-Франківський обласний осередок на цьому турнірі представляли вісім спортсменів. Четверо з них не змогли вибороти призові місця, але виступили гідно.

Так, Анастасія Гавриляк (категорія до 9 років, тренер Сергій Данищук) і Олексій Пасічняк (10-12 років, тренери Андрій і Сергій Данищуки) зазнали поразки у першому поєдинку. Єва Василевич (до 9 років, тренер  Володимир Качкан) програла з мінімальною різницею за крок до бронзової медалі. За крок від бронзи зупинився і Олексій Манюх (14-17 років, тренери Сергій і Андрій Данищуки).

Переможцями та призерами чемпіонату стали:

ІІІ місце – Софія Мовчан (категорія 12-13 років, серед дівчат – володарів синіх і червоних поясів, тренери Сергій та Андрій Данищуки). Софія з мінімальним рахунком 2:1 поступилась у півфіналі спортсменці із Польщі.

ІІ місце – Софія Кліщ (10-11 років, серед дівчат – володарів синіх і червоних поясів, тренер Андрій Данищук). У фіналі з мінімальним рахунком 2:1 Софія програла дівчині з Києва.

ІІ місце – Олександр Микицей (категорія 14-17 років, серед юніорів – володарів чорних поясів І дан, тренери Сергій та Андрій Данищуки).

Також у змаганнях взяв участь голова Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. Андрій Данищук. Він виборов перше місце (категорія 18-35 років) серед чоловіків – володарів чорних поясів IV дану.

Вітаємо всіх призерів та учасників чемпіонату та бажаємо нових успіхів у прийдешньому році!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.