Спорт

Франківські скороходи привезли медалі з Кубка України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу та неділю, 1-2 листопада, у Мукачево відбувся 21-й Кубок України та Кубок Карпат зі спортивної ходьби, пише sport.if.ua.

httpwww_google_com_uaimgreshl_uk_sa_x_tbo_d_biw_1280_bih_856_tbm_isch_tbnid_n51xp0d5ryfjzm_imgrefurl_httpnnm_rublogssamovar1fotografii_poslednego_uikenda_oli[1]

Івано-Франківщину представляли 13 атлетів – вихованців Івано-Франківської обласної ДЮСШ, а також СДЮШОР фізкультурно-спортивного товариства “Україна”, Калуської та Рожнятівської ДЮСШ.

За підсумками дводенної боротьби збірна області посіла 4 загальнокомандне місце, пропустивши на третю позицію збірну Житомирщини.

На найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялась одна з лідерок франківської спортивної ходьби Ганна Суслик, вихованка СДЮШОР ФСТ “Україна” та обласної школи вищої спортивної майстерності. Вона перемогла на дистанції 10 км серед юніорок, показавши результат 49 хв. 25,6 с.

Також золото здобув Олексій Соловій, вихованець обласної ДЮСШ, який став найкращим у двох вікових категоріях. У перший день він здолав своїх суперників у групі до 15 років на дистанції 3 км, показавши час 14 хв. 17,8 с., а у другий – ровесників віком до 13 років на дистанції 2 км, встановивши особистий рекорд з показником 8 хв. 45 с.

Сестра Олексія – Анастасія Соловій також змагалась у двох заходах у різних вікових групах і здобула нагороди. Вона стала срібною призеркою у перший день у віковій категорії до 15 років на дистанції 2 км з результатом 10 хв. 18,2 с., а у другий – на цій же дистанції, змагаючись з дівчатами до 12 років (час – 10 хв. 20,3 с.).

Франківчанка Іванна Данилюк, вихованка Рожнятівської ДЮСШ і обласної ШВСМ стала третьою на дистанції 10 км серед юніорок, показавши час 51 хв 57,4 с. Бронзові нагороди також здобули вихованець Калуської ДЮСШ Олег Яремко на дистанції 3 км серед юнаків до 15 років з результатом 14 хв. 27 с., вихованка ОДЮСШ Юлія Сологуб на дистанції 3 км серед дівчат до 17 років з результатом 51 хв. 57,4 с., а також визованка Рожнятівської ДЮСШ Аделія Чорноріз серед дівчат до 13 років з результатом 10 хв. 48,1 с.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.