Спорт Фото

Франківські регбісти виступили у Польщі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Юні регбісти ДЮСШ-2-«Роланд» у спілці з своїми ровесниками із львівської ОДЮСШ на минулих вихідних виступили на фестивалі дитячо-юнацького регбі у польському місті Лодзь. Захід під гаслом «Витягни дитину з підворіття» організувала міська управа разом з спортивним клубом «Будовляни», на базі якого і відбулися ігри з регбі у трьох вікових групах, спортивні забави, ігри, конкурси.

Незважаючи на те, що організатори не мали своїм завданням визначення спортивних результатів, це не позбавило дітей здорових спортивних емоцій.

Наші діти у віковій категорії до 11 років, за яку виступали франківчани, здобули шість виграшів у восьми іграх і зайняли друге місце, поступившись своїм ровесникам із Гдині.

У категорії до 13 років команда, основу якої складали львівяни, отримала сім перемог у восьми іграх.

Серед п’ятнадцятирічних збірній команді Львова і Івано-Франківська, що складалася з юнаків не старших 2000 року народження, не вдалось протистояти польським юнакам: лише один виграш у шести іграх. Незважаючи на це, здобутий досвід і ігрова практика, якої так бракує українським командам, важать більше, ніж перемога у товариському турнірі.

IMGA1864 IMGA1882 IMGA1913 IMGA1933 IMGA1939 IMGA1954 IMGA1961 IMGA1965 IMGA1975 IMGA1983

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.