Спорт

Франківські легкоатлети привезли нагороди чемпіонату України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Кіровограді завершився чемпіонат України з легкої атлетики, на якому Івано-Франківщину представляли вісім спортсменів. Четверо з них привезли додому нагороди, пише sport.if.ua

timthumb

Анастасія Ткачук, котра виступає у консолідованому заліку за Запорізьку та Івано-Франківську області, підтвердила свій клас, фінішувавши другою на дистанції 800 м. Відзначимо, що результат Анастасії 2:00.21 є ідентичним до того, з яким наша спортсменка відібралась на чемпіонат світу у Китай.

Золоту медаль везе додому і ще одна учасниця майбутнього чемпіонату світу – Галина Облещук. Без особливих труднощів Галина стала найкращою у секторі для штовхання ядра, випередивши на більш, ніж два метри найближчу конкурентку. Результат Облещук – 17.46 м.

Приємною несподіванкою завершились змагання з бігу на 800 м у чоловіків. З результатом 1:51.77 хв. другим на цій дистанції був Станіслав Сеник. На жаль, скоріш за все, Станіслав до Китаю не відбереться, однак приємно, що своє “срібло” він здобув.

Наталія Солтан, що виступає у консолідованому заліку за Тернопільську та Івано-Франківську області була другою у бігу на 3000 м з перешкодами. Результат Наталії – 9:58.28 хв.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.