Спорт Фото

Франківські команди відіграли чергові зустрічі у Вищій лізі ДЮФЛ (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

8-9 квітня пройшов 12 тур Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд Вищої ліги. Виступи двох представників Івано-Франківщини  серед найкращих  дитячо-юнацьких футбольних клубів  України були невдалими.

Так, в суботу, 8 квітня, усі чотири команди знизу турнірної таблиці грали матчі між собою. В Ужгороді команда СДЮСШОР «Прикарпаття» U-16 впевнено перемогла ровесників із місцевого СДЮСШОР – 3:0. В складі команди Ігора Мельничука відзначились  Олег Старосимук, Андрій Хома та Степан Волосянко. Нажаль, почин «старших» не змогли підтримати юні футболісти команди «Прикарпаття» U-14, які поступились своїм ровесникам із міста над Ужем з рахунком 0:2.

ДЮФК «Ніка-05» приймало в Ямниці команду «Мункач». Юні футболісти U-16  під керівництвом Андрія Нестерука перемогли, а от команда  Володимира Лесіва U-14 програла.

В неділю відбулись ще чотири матчі за участі двох представників нашого краю  у Вищій лізі. Нажаль,  очковий доробок  команд  не вразив.

Лише  команда СДЮСШОР «Прикарпаття» U-17 здобуло залікове очко із ужгородцями на полі МЦС «Рух». До речі, команда Валентина Москівіна,  вперше в сезоні не пропустила м’яча у власні ворота. При цьому юні футболісти не вразили ворота суперника, але  здобули перше залікове очко до комплексного заліку школи в поточному сезоні.

Команда юних футболістів «Прикарпаття» U-15 , пропустила м’яч від ужгородців, який виявився єдиним у зустрічі.  Ця  поразка  у заключному матчі протистояння двох СДЮСШОР, вивела команду Ужгорода на 7 місце в турнірній таблиці комплексного заліку, із 43 очками.

У доробку команд СДЮСШОР «Прикарпаття» наразі 41 залікове очко та 8 місце.

У ДЮФК «Ніки-05» обидві команди свої недільні матчі проводили у Львові із УФК «Карпати», де зазнали поразок з рахунком 0:3. Наразі у них 9 сходинка  у  турнірній таблиці й 32 очки.

На 4 очки менше у команди «Мункач» із Мукачева.

Наступний тур серед команд Вищої ліги ДЮФЛ України  відбудеться 22 та 23 квітня.  Зокрема СДЮСШОР «Прикарпаття» свої матчі проведе із командою ФК «Львів».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.