Спорт Фото

Франківські кікбоксери відзначились на чемпіонаті Європи у Іспанії (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 24 по 29 серпня у місті Сан Себаст’ян в Іспанії відбувся чемпіонат Європи з кікбоксингу WAKO серед кадетів та юніорів, повідомляє sport.if.ua. Загалом в змаганнях прийняли участь 1400 спортсменів з 37 країн Європи. Поєдинки проходили одночасно на восьми татамі і трьох рингах.

big_image6

У складі збірної команди України в чемпіонаті взяли участь чотири івано-франківські спортсмени, які виступали у розділі лайт-контакт.

Данило Демчишин виступав серед юніорів у ваговій категорії -74 кг і в першому поєдинку переміг представника Норвегії. У другому двобої подолав російського спортсмена, а у четвертому – польського. У фінальній сутичці під атаками Данила не встояв вже хорват і як наслідок – іванофранківець здобув титул чемпіона Європи з кікбоксингу. Також Данило виконав норматив “майстер спорту України міжнародного класу”.

Руслан Демчишин, рідний брат Данила, виступав у ваговій категорії кадетів -57 кг. Руслан провів три поєдинки, переміг представників Великобританії та Хорватії, проте у фіналі поступився італійцю з рахунком 2-1.

big_image5

Віталій Соловей виступав у ваговій кадетів -47 кг. Він зупинився за крок до фіналу, поступившись ірландцеві. До цього на рахунку Віталія було дві перемоги над греком та поляком.
Руслан і Віталій також виконали норматив “майстер спорту України”.

big_image4

Марко Бойчук виступав у ваговій категорії -63 кг. серед юніорів. Розпочавши змагання з перемоги над угорцем 3-0, вже у другому поєдинку Бойчук поступився австрійцю та залишився без нагороди.

big_image7

Усі спортсмени тренуються під керівництвом Заслуженого тренера України, тренера збірної команди України Олега Солов’я та в Заслуженого майстра спорту України Катерини Соловей, та представляють ДЮСШ №1 ФСТ “Україна”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.