Спорт

Франківські кікбоксери перемогли на чемпіонаті України в Дніпропетровську

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Дніпропетровську завершився чемпіонат України з кікбоксингу за версією ВТКА серед юнаків та дорослих, а також турнір сильніших кікбоксерів України серед юніорів.У цих змаганнях приймала участь команда Івано-Франківської області у кількості 18 спортсменів,котрі домінували у багатьох вагових категоріях.

   Так,серед самих молодших юнаків до 10 років Олександр Полатайко  в врозділі лайт-контакт у вазі до 37кг одержав  три перемоги і лиш у четвертому двобої  в фіналі поступився спортсмену з Дніпропетровська і зайняв друге місце.А його одноклубнику з СК «Форум» Володимиру Процаку не було рівних у ваговій категорії до 47кг де він і став чемпіоном України.

   У старших юнаків відзначився кікбоксер з Надвірної Дмитро Сорока,який став чемпіоном України у трьох розділах : лайт-контакт,фул-контакт та лоу-кік лайт.Його земляк Віктор Мельник був нагородженний срібною медаллю в розділі лоу-кік-лайт.Призерами чемпіоната стали і спортсмени клубу  «СПЗ» – Володимир Куриляк -2місце в фул-контакті та Арсен Тодорів – 2 місце в лайт і 3 місце в фул-контакті.

   Успішно виступили і дорослі спортсмени .Золоті медалі чемпіоната України виборов спортсмен СК «СПЗ» Богдан Ільницький , який став чемпіоном у розділах лайт,лоу-кік-лайт та К-1-лайт контактах.

   Чемпіоном також став  і Олег Королецький  у розділі фул-контакт ,а в лайт-контакті нагородженний срібною медаллю (СК «СПЗ»)

    Традиційно високі результати показують наші кікбоксери у важких вагових категоріях .Олександр Фокшек (СК «Форум») зібрав колекцію з 4-х медалей: 2 золоті(лайт та фул-контактах),срібна в лоу-кік –лайт та бронзова у К-1-лайт контактах.

     Майстер спорту України міжнародного класу  Іван Козловський з м.Надвірна став кращим  у розділах К-1 та К-1-лайт і нагородженний двома золотими медалями..Віктор Білий з СК «Бескид» став срібним медалістом у розділі лоу-кік.

    Турнір  сильніших кікбоксерів України приніс нашій команді 10 золотих нагород.

     По дві золоті медалі завоювали кікбоксери СК «Форум» Роман Яковин (лайт і лоу-кік-лайтконтактах) і Олександр Гаджук (лайт і фул контактах)та спортсмени СК «СПЗ» Віктор Білуник (фул і лоу-кік лайт) і Ярослав Серафин (лайт і фул контакт). Петро Приходько з СК «Форум» був кращим  в лоу-кік лайт контакті, а надвірнянець Олег Стефурин в лайт-контакті.

   Ми вдячні за добросовісну ,плідну працю тренерам Віталію Мерінову,Ярославу Рипньовському ,Тарасу Вінтоняку,Олексію Рошаку ,без якої їхні підопічні не здобули б визнання та перемогу.

   По підсумках змагань  були відібрані спортсмени для участі у чемпіонаті Європи ,який відбудеться з 5 по 8 травня 2016року в Румунії м.Бухарест.У цьому чемпіонаті готуються прийняти участь О.Полатайко ,В.Процак, Р.Яковин, О.Гаджук, О.Фокшек, І.Козловський,Я.Серафин.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.