Спорт Фото

Франківські футзалісти змагались за Малий Кубок

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 3 квітня, відбувся фінальний матч Малого Кубку Укрексімбанку, в якому зустрічались ЗШ №15 та ЗШ №19. У змаганнях взяли участь не лише команди, які вилетіли з Кубку НФК «Ураган», а й школи, які не потрапили до чвертьфіналу цього розіграшу – усього 22 учасника.

Кубок

Свої виступи в Кубку НФК «Ураган» ЗШ №15 розпочала в групі F, але вийти до плей-офф основного турніру їй завадили ЗШ №10 та Українська гімназія №1. Таким чином, школа №15 потрапила до Малого Кубку, де спочатку розібралась із ЗШ №25, потім у наступній стадії по пенальті здолала гімназію №2, а у півфіналі «втішного» турніру зустріла старих знайомих з Української гімназії №1. Цього разу ЗШ №15 взяла переконливий реванш за поразку в групі, здолавши «гімназистів» з рахунком 5:0.

У свою чергу ЗШ №19 в Кубку НФК «Ураган» стала першою в групі С. Однак вже в першому матчі плей-офф команда зазнала поразки в обох матчах проти ЗШЛ №23 і потрапила до «втішних» змагань. В 1/8 Малого Кубку дев’ятнадцята школа розгромила ЗШ №17, у чвертьфіналі по пенальті здолала школу-гімназію №3, а в півфіналі обіграла ЗШ №21.

Головний матч Малого Кубку Укрексімбанку, який проходив в манежі Коледжу фізвиховання, зібрав, здавалось, не менше людей, ніж поєдинок Екстра-ліги. Більшість аудиторії склали, ясна річ, батьки та школярі, які віддано підтримували своїх фаворитів.

Не дивлячись на те, що ЗШ №19 гідно провела матч, відзначитись голом їй так і не вдалось. У свою чергу, ЗШ №15 забила вже на третій хвилині завдяки старанням Назарія Тарасевича. Потім хлопець оформив дубль, а його партнер по команді Роман Бабіїв оформив впевнену перемогу – 3:0. Намагання 19-ї школи відігратись або бодай скоротити відставання результатів не принесли.

Таким чином, учні ЗШ №15 відсвяткували впевнену перемогу та підняли над головою Малий Кубок Укрексімбанку. Окрім того, школярі отримали головний приз – 10 тис. грн від партнера змагань. Разом з тим пам’ятні подарунки одержали всі команди, які змагались у «втішному» турнірі.

Президент НФК «Ураган» та ініціатор шкільного турніру Олександр Бубен наголосив, що Малий Кубок розігруватиметься і надалі.

«Ці змагання не відбулись би без учнів, які хочуть грати у футзал, без учителів фізкультури, без директорів шкіл, а також без наших партнерів, – сказав Бубен. – Мені як президенту футзального клубу дуже приємно дивитись, як розвивається цей футзальний турнір і загалом як розвивається футзал у шкільних громадах».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.