Спорт

Франківські баскетболісти зіграють із запорізькою “Хортицею”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 29 січня, “Говерла” проведе один з останніх матчів регулярного чемпіонату Суперліги на виїзді проти запорізької “Хортиці”, пише sport.if.ua

Миколаїв на виїзді підкорює Говерлу

Чемпіонат Суперліги

“Хортиця” (Запоріжжя) – “Говерла” (Івано-Франківськ)

29 січня, п’ятниця. 18:00. ДЮСШ-2

“Ведмеді” в останніх матчах неабияк попсували нерви своїм сусідам – львівській “Галичині”. Спочатку франківці в драматичному протистоянні вибили їх із розіграшу Кубку, а потім здобули звитягу і в чемпіонаті.

Для баскетболістів “Хортиці” радість домашньої перемоги у кубковому матчі над “Кременем” була передчасною. Запоріжці не втримали перевагу у виїзній грі, поступившись супернику місцем у Фіналі Чотирьох Кубку Суперліги. Останній матч чемпіонату баскетболісти “Хортиці” програли лідеру турніру – дніпропетровському “Дніпру”. На завершення чемпіонату запоріжцям перемога потрібна як повітря. В іншому випадку – матчі плей-офф доведеться проводити з тими ж таки дніпропетровцями.

Цього сезону матч між “Говерлою” та “Хортицею” відбувся в Івано-Франківську 27 листопада. Тоді “ведмеді” переломили хід гри на власну користь після великої перерви, обігравши запоріжців з рахунком 79:65. Бігмен “Говерли” Віктор Люльдюрай оформив дабл-дабл (24 очка + 11 підбирань), а найрезультативнішим гравцем у складі “Хортиці” став Денис Іванов, котрий відзначився 17 очками.

“Говерла” поїхала до Запоріжжя за перемогою, щоб і надалі втримувати четверту сходинку в таблиці. “Хортиця” ж – один з аутсайдерів Суперліги, в якого за плечима лише одна перемога.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.