Спорт Фото

Франківська школа №18 виграла Суперкубок шкільного турніру з футзалу «Кубок НФК «Ураган» (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У понеділок, 2 листопада, в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання вп’яте урочисто розпочався шкільний турнір з футзалу «Кубок НФК «Ураган». Шкільна спортивна громадськість побачила матч за Суперкубок цього змагання, повідомляє прес-служба «Урагану».

supercup15_119

На спортивному майданчику зустрілися фіналісти сезону 2014/2015: чинний чемпіон ЗШ №18 та фіналіст турніру ЗШ №24. Титулована ЗШ №18 вкотре довела свою перевагу, і з рахунком 5:2 виборола перемогу.

supercup15_121

Покером відзначився Сергій Бельбас, а його брату Юрію теж, як завжди, вдалося «розписатися» у воротах суперника. Варто віддати належне і ЗШ №24, яка зуміла дати гідний бій. Олександр Пащак та Олександр Дідух по разу зуміли «засмутити» іменитого суперника.

supercup15_130

За словами організатора змагань Олександра Бубена, турнір проходитиме з листопада по травень. Перший груповий раунд змагань розпочнеться 7 листопада.

supercup15_143

Вперше цього року турнір проходитиме у містах Тлумачі та Снятині. Завершиться спортивний марафон Лігою Шкільних Чемпіонів, яка й визначить тріумфатора області. Команда-переможець турніру матиме змогу покращити інфраструктуру школи, яку представлятиме на змаганнях.

supercup15_177

Ігри відбуватимуться щосуботи у ФОК Медуніверситету, що по вул. Целевича, 34. Уже вп’яте розпочнеться шалена боротьба за головний трофей – красень-кубок та призовий фонд у розмірі 80 000 гривень.

supercup15_266

Фото Олекси Бутчака

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.