Спорт

Франківська “Говерла” вдома обіграла “Одесу”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 25 грудня, івано-франківська “Говерла” приймала вдома баскетбольний клуб “Одеса”. Це вже друга очна зустріч між командами у цьому сезоні. Перша залишилася за франківцями.

Говерла 1

Уже з початку поєдинку підопічні Павла Піскарьова взяли гру під свій контроль. Швидкі атаки та впевнена гра в обороні дозволили “ведмедям” піти на перерву за рахунку – 26:17 на свою користь. У другій чверті “Говерла” знову ж таки володіла ініціативою. Результативна гра двох легіонерів-американців – Віктора Люльдюрая та Джейсона Джеймса – збільшила відрив іванофранківців до 16 очок – 44:28.

Говерла 2

Після перерви “ведмеді” продовжили розвивати перевагу. Одесити намагалися давати відсіч, однак дует Люльдюрай-Джеймс був нестримним. Як результат, перед заключною десятихвилинкою “зелено-жовті” вели в рахунку – 68:44.

В останній чверті тренерський штаб франківців експериментував: на майданчик виходили вихованці “Говерли” – Дмитро Неволін, Андрій Мацьків і Ростислав Сушириба. Останньому, до слова, лише 15 років. “Одеса” все-таки виграла останню чверть у два очки. Кінцевий рахунок матчу – 86:64.

“Говерла” здобула вже п’яту перемогу в сезоні, і посідає четверте місце в чемпіонаті. Одесити ж замикають турнірну таблицю, так і не вигравши ще жодного поєдинку. Наступний матч “Говерла” зіграє в Івано-Франківську у неділю, 27 грудня, проти кременчуцького “Кременя”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.