Спорт

Франківськ приєднується до спортивного флешмобу “Біжу за Азовсталь” – старт 23 липня

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

23 липня о 10:00 у Івано-Франківську відбудеться біговий старт на 3 км “Біжу за “Азовсталь”.  Організовує забіг Gutsul Running Club. Ініціатор – Асоціація родин захисників “Азовсталі”.

“Біжу за “Азовсталь” – масовий старт, що  відбудеться одночасно в багатьох українських й закордонних містах, зокрема й Івано-Франківську. Збір учасників о 10:00 на міському озері біля човникової станції, пише Репортер.

Азовсталь

“Біжу за” Азовсталь” – світовий біговий флешмоб ініційований Асоціацією родин захисників “Азовсталі”, аби привернути уваги світу до оборонців Маріуполя та пришвидшення їхнього визволення з полону.

Наша мета – нагадати світу про оборонців Маріуполя, їх героїзм та беззаперечну відданість своїй державі, – йдеться в анонсі події.

Після завершення забігу усім учасникам пропонують зробити фото та викласти у соцмережі з тегом #runforAzovstal.

У дописі важливо розповісти про наших сталевих Героїв – оборонців Маріуполя, збуривши хвилю уваги до захисників Азовсталі, що наразі є вкрай важливим для їхнього повернення додому, – пояснюють організатори. – Аби взяти участь у спортивному флешмобі, не потрібно бути професійним бігуном, адже дистанція й темп не регламентовані. Головне – прийти і підтримати наших мужніх хлопців та дівчат.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.