Світ Спорт

На турнірі з таеквондо ІТФ у Франківську розіграли 161 медаль (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

17-18 березня у Муніципальному фізкультурно-оздоровчому комплексі провели «Ivano-Frankivsk Open Championship Taekwon-Do ITF» серед дітей, юнаків і юніорів. Турнір зібрав майже дві сотні спортсменів з трьох міст України.

Змагалися діти віком від 5 до 17 років у розділах туль – формальні вправи, і мацогі – спаринг (поєдинки). Окрім івано-франківської команди «Danyshchuk Team», участь взяли таеквондисти київської команди «Воїн» і дніпровської «Тонг-іл».

За словами голови Івано-Франківського осередку Всеукраїнської асоціації таеквондо ІТФ Сергія Данищука, такі відкриті масштабні змагання проводять для підняття рівня спортсменів, суддів і федерації загалом.

Віце-президент Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквондо ІТФ Артем Шумов зазначив, що в турнірі брали участь спортсмени різного рівня: від початківців до чемпіонів Європи. Каже, це була хороша можливість для батьків і тих, хто цікавиться таеквондо, подивитися на бої високого рівня.

«Взагалі, Франківський осередок має добру тенденцію розвитку. Організація турніру чудова, скарг немає. Тож не виключено, що в Івано-Франківську проводитимуть ще більш престижні змагання з таеквондо», – припустив Шумов.

На урочистому відкритті змагань наймолодший в Україні володар чорного поясу 4 дану таеквондо Андрій Данищук разом зі своїми вихованцями, які стали лауреатами 5-ої церемонії нагородження прикарпатських єдиноборців «Воїн року-2016», провели показові виступи.

Після цього президент Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквондо ІТФ Моргошія Онісе вручив сертифікати на чорний пояс таеквондо різних данів. Серед нагороджених, зокрема, Сергій Данищук і чинний дворазовий чемпіон Європи з Івано-Франківська Валерій Паньків.

Валерій Паньків

Всього на «Ivano-Frankivsk Open Championship Taekwon-Do ITF» розіграли 161 медаль.

Таеквондисти франківської команди «Danyshchuk Team» виграли 13 золотих, 20 срібних і 21 бронзову нагороди.

В активі представників київського «Воїна» – 18 золотих, 18 срібних і 29 бронзових медалей.

Переможцями командного заліку стали вихованці дніпровської «Тонг-іл». Вони вибори 22 золоті, 10 срібних і 10 бронзових нагород.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.