Спорт

Франківців запрошують на відкриття залу для таеквондо

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 24 грудня, об 11:00 на Галицькій, 80а в Івано-Франківську відкриють новий спортзал для занять таеквондо. Там міський осередок Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквон-до ІТФ облаштував підвальне приміщення для тренувань дітей, молоді та дорослих.

таеквондо

Переріже символічну стрічку на відкритті президент Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквон-до ІТФ, володар чорного поясу 5-го дану, міжнародний інструктор Моргошія Онісе. Потім голова міського осередку Сергій Данищук проведе екскурсію новим залом.

Також будуть показові виступи спортсменів. Зокрема, вихованців наймолодшого в Україні володаря чорного поясу 4-го дану таеквон-до Андрія Данищука. Вони, до речі, стали лауреатами 5-ої церемонії нагородження прикарпатських єдиноборців «Воїн року 2016». Серед них – Олександр Токарєв, Юлія Тарновська, Максим Прус, Валерій  Паньків та Олександр Микицей.

Для всіх охочих проведуть майстер-клас оригінальних технік – навчать робити поклон, ставати у стійку, завдавати удари тощо.

Крім того, відбудеться й атестація спортсменів.

До слова, для зручності відвідувачів є роздягальні та санвузол. Сам зал – корейською доджан – складається з трьох приміщень, одне з яких із якісним спеціальним килимовим покриттям –  доянгом.

Усі спортсмени займаються у відповідній формі – добок, використовують спорядження для спарингу, щити для відпрацювання силових ударів, гнуті лапи для ударів рукам, ракетки – для ударів ногами.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.