Спорт

Франківці привезли медалі з чемпіонату України з Таеквон-До І.Т.Ф. (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Минулого тижня у Вінниці відбувся чемпіонат України з Таеквон-До І.Т.Ф. У змаганнях взяли участь близько 500 спортсменів із 17 областей України. Прикарпаття на чемпіонаті представляли таеквондисти Івано-Франківської філії ГО «Федерація Таеквон-До І.Т.Ф. України», повідомляє Репортер.

Франківці привезли медалі з чемпіонату України з Таеквон-До І.Т.Ф_1

Франківці виступили на турнірі гідно. Так, Андрій Пацаган у категорії «юнаки» (11-13 років, вага понад 60 кг) виборов золоту медаль у спарингу. Карина Ткачук (юніорки, 16-17 років, вага до 46 кг) завоювала срібло у спарингу та бронзу в розділі «туль».

Вікторія Кардаш провела напружені поєдинки, адже конкуренція була дуже високою, та виборола бронзу у спарингу (юніорки, 14-15 років, вага до 50 кг).

Франківці привезли медалі з чемпіонату України з Таеквон-До І.Т.Ф. (ФОТО)

Крім того, Карина Ткачук, яку тренує Валентин Слюсар, та Андрій Пацаган (тренер Дзвенислава Токарєва) за результатами змагань пройшли відбір до національної збірної України.

Таким чином спортсмени візьмуть участь у чемпіонаті Європи, який відбудеться наприкінці квітня в Італії.

Серед дорослих франківці також не пасли задніх. Дзвенислава Токарєва виборола золото серед жінок одразу у трьох видах: спаринг (вага до 51 кг), туль, силовий тест. Наталія Яковишин завоювала дві золоті медалі (спаринг, вага до 55 кг, туль) та срібло в силовому тесті.

Обидві жінки також є у складі національної збірної України.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.