Спорт Фото

Франківці перемогли на чемпіонаті західного регіону України з баскетболу (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Цими вихідними в Івано-Франківську відбулися матчі «Фіналу  чотирьох» 20-го Чемпіонату західного регіону України з баскетболу.

На майданчику муніципального  ФОЦ  чотири команди – «Вамбуд» Івано-Франківськ, «Чернівці- Буковина-Startlife»  Чернівці,  БК «Житомир» та БК «ДідІБао» із Кам’янця-Подільського, визначали  сильнішу команду поточного сезону.

IMG_7572[1]

В перший день іванофранківці впевнено перемогли  чернівецьких баскетболістів, а баскетболісти із Кам’янець-Подільського в овертаймі здолали житомирян.

У другий день турніру в матчі за трет’є місце БК «Чернівці- Буковина-Startlife»  перемогли «БК «Житомир» з рахунком – 67:61.

IMG_7551[1]

У фінальному матчі івано-франківський «Вамбуд» із перших хвилин заволодів ініціативою та фактично до фінальної сирени її не втратив. Як наслідок , «будівельники» здобули  впевнену перемогу над баскетболістами із «ДіДі Бао» з рахунком 82-48.

Відзначимо, що ця звитяга команди Дениса Спиридонова стала першою для його команди на всеукраїнській арені.

IMG_7564[1]

По завершенню турніру головний тренер команди переможця Денис Спиридонов відзначив, що вдячний усім гравцям, які своєю грою здобули чемпіонське звання, та подякував за підтримку вболівальникам, які палко підтримували команду протягом сезону.

IMG_7560[1]

Слід також зазначити, що матчі «Фіналу чотирьох»  відвідала значна кількість вболівальників, зал муніципального ФОЦ на матчах у вихідні дні фактично був заповнений, що свідчить про любов іванофранківців до баскетболу. На жаль, не обійшлось й без певних негараздів. Прикро, що протягом всього турніру табло центральної зали спортивної арени здавало збій, ламалось та не працювало….

IMG_7562[1]

Також відзначимо, що  за підсумками чемпіонату Івано-Франківської області сезону 2015-2016рр «Вамбуд» теж святкував «вікторію», здобувши звання чемпіона області достроково.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.